PZL Mil Mi-2 Hoplite FSX & P3D
PZL_Mil_Mi-2_Hoplite_FSX_P3D_1
PZL_Mil_Mi-2_Hoplite_FSX_P3D_22
PZL_Mil_Mi-2_Hoplite_FSX_P3D_33
PZL_Mil_Mi-2_Hoplite_FSX_P3D_44


  • Matur nuwun kanggo George Arana (Eagle Rotorcraft Simulasi) amarga ngetrapake alat mbayar bekas mbayar iki add-on tumrap wong asli FSX lan P3D format v4.

    Elinga helikopter iki kudu diwiwiti saka mode Cold & Dark, fungsi CTRL + E ora bisa digunakake, sampeyan kudu maca manual kanthi tliti amarga ora gampang kanggo miwiti mesin kasebut. Video tutorial kasedhiya ing sisih ngisor kaca iki, nanging ora nate mbantu akeh. Yen sampeyan pengin nggawe tutorial video, kita kasengsem.

    Mil Mi-2 (jeneng kode NATO yaiku "Hoplite") dikembangake ing tilas Uni Soviet dening Mil Design Bureau nalika wiwitan taun 60an minangka pengganti mesin turbin hare Mi-1.

    Penerbangan pertama yaiku ing taun 1961 lan manufaktur serial diwiwiti taun 1965 dening tanduran WSK-Swidnik (saiki PZL-Swidnick) tanduran lan pungkasan taun 1985. Swara 5200 Mi-2 wis dibangun wiwit taun 1965 utamane kanggo tilas Uni Soviet lan tilas liyane. Negara-negara Warsaw Pact lan akeh sing isih digunakake. Mi-2 nemokake lapangan kegiatan sing beda-beda kanthi operator militer, negara, lan komersial. Kejabi transportasi barang lan penumpang, Mi-2 uga nemokake karya minangka ambulans, polisi, lan helikopter Search-and-Rescue.

    iki add-on nggantosi telung varian:

    • transportasi militer (panel Rusia)
    • transportasi penumpang prasaja (panel Inggris)
    • Ambulans (Budapest Aircraft Service HA-BGH - panel Hungaria)

    fitur:
    • Model interior lan eksternal sing akurat lan rinci
    • Tekstur refleksi
    • Lampu njero ruangan lan njaba
    • 2D panel lan kokpit virtual 3D sing bisa diklik
    • Sisih animasi (lawang, pilot, saklar, indikator sikap ing VC, lsp)
    • Animasi khusus (kayata tirai IFR ing kokpit virtual)
    • Dinamika penerbangan nyata sing diuji dening pilot Mi-2 nyata
    • Akeh operasi sistem simulasi (petugas pemadam kebakaran, de-es, trim apik, listrik, dll.)
    • Manual Inggris




    PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 3PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 4PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 6PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 7PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 8PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 10PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 11PZL Mil Mi 2 Hoplite FSX P3D 13



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan