Bell HC412 Bambi Bucket No Doors FSX HOT
HC412_Bambi_Bucket_No_Doors_FSX_1
HC412_Bambi_Bucket_No_Doors_FSX_22
HC412_Bambi_Bucket_No_Doors_FSX_33
HC412_Bambi_Bucket_No_Doors_FSX_44


  • Versi 2 saka HC412 Bell HoverControl klebu "Bambi ember" rampung omongane, pancing lan Tundra Pads, dipedhot banyu pencet "L".

    banget kualitas lan Pack lengkap karo kokpit virtual lan swara nyata.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (43 Votes)
  • Size 18.75 MB
  • Downloads 34 807
  • digawe 09-03-2009
  • dianyari 12-07-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Jordan Moore external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan