Basa

Bell 222A FSX & P3D

Informasi

Bell 222A minangka asil saka meh telung taun hard work lan dedikasi. Proyèk iki bisa lolos ing sawetara kelewatan lan malah ngurangi tekanan nalika mati sawetara anggota kulawarga lan kanca-kanca saka tim ERS. Eagle Rotorcraft Simulations bangga pungkasanipun bisa nggawa 222A metu menyang pamirsa. Nalika ana dandan luwih maju ing mangsa ngarep, peluncuran saiki kanthi lengkap bisa digunakaké lan bisa digunakaké.

Kanggo mesin wiwitan cepet ndeleng video digawe dening Rikoooo ing ngisor kaca.
Maca buku manual penting, format PDF.

fitur
• Pandhuan dhewe, bump peta, lan peta specular
• FSX animasi tartamtu
• 1 kualitas eksterior lan model interior
• 4 tangan sing digawe njaba ati
• FDE Custom
• DirectX Compatible
• Sistem wiwitan khusus
• Setel swara dhuwur

2578910

Prosedur Mesin Mulai Cepet

Ndhuwur
overheadco pilot
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa