Paket Nylametake Bell 212 P3D 64-bit
Bell_212_Fire_Rescue_Package_P3D_64-bit_1
Bell_212_Fire_Rescue_Package_P3D_64-bit_22
Bell_212_Fire_Rescue_Package_P3D_64-bit_33
Bell_212_Fire_Rescue_Package_P3D_64-bit_44


  • Kanggo pisanan kompatibel karo Prepar3D v4 lan v5 (mung), iki asli Bell 212 "Paket Penyelamat Kebakaran" kanggo Prepar3D v4. Wiwitane, iki add-on digawe dening tim Hovercontrol kanggo FS2004 banjur diowahi P3Dv4 dening Nicholas Mitchell lan dikoreksi dening Rikoooo.

    Paket "Fire Rescue" digawe dening Nicholas Mitchell. https://www.facebook.com/SimulatedAirTankerOperations

    Bell 212 minangka helikopter turbin kembar saka pabrikan Amerika Bell Aircraft Corporation. Iki mabur kaping pisanan ing taun 1968. Iki versi saka Bell UH-1 Iroquois. Ing konfigurasi kargo, kapasitasé 6.23 m3 lan bisa nggawa beban 2268 kg.

    Paket paling apik iki kalebu pitung model lan 19 ati kalebu Bell 212 saka Alpes-Maritimes France (67). Uga kalebu kokpit virtual kanthi kabin lengkap lan panel 2D sing rinci. Kabeh pangukur ora kompatibel karo Prepar3D v4 + wis diganti karo ngukur sing kompatibel.

    Pangowahan Rikoooo:

    - Koreksi visual rotor utama ora realistis nalika mabur (saiki rotor kabur)
    - Ganti pangukuran sing ora kompatibel
    - Mbusak kursi mburi ing tampilan kokpit virtual (supaya ana gandhengane karo tampilan njaba)
    - Koreksi posisi rotor anti-pasangan ing model Bambi
    - Lampu tetep lan kamera sing muter
    - Jendhela sing ora transparan
    - Tambah efek refleksi ing njaba
    - Ndandani masalah kedhep tekstur ing mburi kokpit virtual

    Operasi:

    - Pintu Mburi: Shift + E.
    - Pilot / Co-Pilot lawang: Shift + E + 2
    - Snorkel / Bambi Ember Ngluwihi / Mundur: Tombol Tailhook
    - Kamera FLIR Slew: Tombol Axis X & Y Kontrol Kontrol Ctrl + F1 / F2 / F3 / F4
    - Rilis banyu: Kunci i

    Sampeyan bisa nemokake luwih akeh operasi ing file "Pesawat Aksesoris Readme.txt"


    Model 7:

    Ember Bambi Lunyu
    Irung Radome Bambi Ember
    SAR FLIR / Hoist / Bambi Ember

    Slick Helitanker (Tangki)
    Hoist Helitanker (Tangki)
    Hoist FLIR / Hoist helitanker (Tangki)
    Hidung Radome Helitanker (Tangki)


    19 Perwakilan Livery:

    (3) Helikopter Wildcat (Australia & Kanada)
    (1) Helikopter TAF (Australia)
    (1) Penerbangan Kestrel (Australia)
    (1) Penerbangan McDermott (Australia)
    (1) Penerbangan Coulson (Kanada)
    (1) Alpes-Maritime (Prancis)
    (2) Kal Fire (USA) (Fiksi)
    (2) Rogers Helicopters (USA)
    (1) Departemen Pemadam Kebakaran San Diego (USA)
    (1) Divisi Kehutanan Nevada (USA)
    (1) Sheriff County Ventura (USA)
    (1) Sheriff County San Bernardino (USA)
    (1) Panelusuran lan Penyelamat SAR (USA) (Fiksi)
    (1) Penerbangan Kachina (USA)
    (1) HRT Blank Repaint (Trainer)


    Ijin:

    Idin Rikoooo Bell 212 Fire

    gambar:

    Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 1Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 2Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 4Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 5Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 6Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 8Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 10Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 11Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 13Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 14Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 15Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 16Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 17Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 18Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 19Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 20Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 21Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 22Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 23Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 24Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 25Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 26Paket Nylametake Bell 212 P3D 64 bit 27



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan