Basa

FSND Boeing 707-420 2013 FSX & P3D

Informasi

Updated on 04 / 02 / 2014
Pesawat apik! Ing ngisor iki Boeing 707 lengkap kanthi animasi lengkap kayadene swiwi lan bagean-bagean seluler liyane. klebu swara adat, kokpit virtual, panel 2D, lan luwih akeh! 6 repaints: Air France, Amercian Airlines, TWA, Varig, Pan AM, Platano Airlines. Kompatibel karo FSX - SP2 lan Prepar3D.

Model kualitas grafis dhuwur

Matur nuwun kanggo Alejandro Rojas Lucena kanggo idiné, mriksa situs web http://www.simviation.com/fsnd/
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa