Basa

POSKY Boeing B737-700 Easyjet FSX & P3D

Informasi

Punika Boeing 737-700 maskapai kurang biaya-Easyjet, model Fantastic! Kanthi tekstur resolusi dhuwur banget apik lan swara asli, ing VC punika standar 737-800 karo nganyari saka Alrot, 100% fungsi.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa