Basa

Posky Boeing 777-300ER Philippine Airlines FSX & P3D

Informasi

Pengukur anyar, panel 2D anyar, FMC anyar, soundset anyar, tekstur kompatibel P3D, Installer v10.1
A Boeing 777-300 ayu, karo Philippine Airlines repaint, maskapai penerbangan nasional saka Indonesia.
Maskapai punika, adhedhasar ing Philippine National Center Financial Bank in Pasay City, didegaké ing 1941 lan maskapai komersial paling tuwa perusahaan ing Asia.

Kalebu kokpit virtual (standar FSX) paket lengkap.

Kene tujuan internasional pantes dening perusahaan:
Elinga yen iku bagéan saka blacklist Eropah



Ing Filipina:

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa