Posky Boeing 777-300ER Philippine Airlines FSX & P3D HOT
Posky_Boeing_777-300ER_Philippine_Airlines_FSX_1
Posky_Boeing_777-300ER_Philippine_Airlines_FSX_22
Posky_Boeing_777-300ER_Philippine_Airlines_FSX_33
Posky_Boeing_777-300ER_Philippine_Airlines_FSX_44


  • A Boeing 777-300 ayu, karo Philippine Airlines repaint, maskapai penerbangan nasional saka Indonesia.
    Maskapai punika, adhedhasar ing Philippine National Center Financial Bank in Pasay City, didegaké ing 1941 lan maskapai komersial paling tuwa perusahaan ing Asia.

    Kalebu kokpit virtual (standar FSX) paket lengkap.

    Kene tujuan internasional pantes dening perusahaan:
    Elinga yen iku bagéan saka blacklist Eropah



    Ing Filipina:

  • Pengukur anyar, panel 2D anyar, FMC anyar, soundset anyar, tekstur kompatibel P3D, Installer v10.1



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan