Posky Boeing 737-800 Okay Airways FSX HOT
Posky_Boeing_737-800_Okay_Airways_FSX_1
Posky_Boeing_737-800_Okay_Airways_FSX_22
Posky_Boeing_737-800_Okay_Airways_FSX_33
Posky_Boeing_737-800_Okay_Airways_FSX_44


  • Super Boeing 737-800 nggunakake standar FSX kokpit virtual lan model 3D saka Posky (Saiki Proyek Langit Gratis), pasang Okey Airways perusahaan Tionghoa cilik sing berkembang (kaya China liyane kanggo perkara kasebut), iki add-on apik banget, aja lali maca pandhuane



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan