Boeing 727-200 Advanced FSX & P3D HOT
Boeing_727-200_Advanced_FSX_SP2_1
Boeing_727-200_Advanced_FSX_SP2_22
Boeing_727-200_Advanced_FSX_SP2_33
Boeing_727-200_Advanced_FSX_SP2_44


  • Boeing 727-200 (Pax lan Freighter) versi asli sing luwih apik kanggo FSX SP2 lan Akselerasi. Nerangake karo panel 2D lan kokpit virtual ditambah siji FMC sing bisa dianggo! Kalebu rong repotte: Pacific Air Express eflp ADVA RSBK (INS) lan HAPAG (FMC). kompatibel minangka standar. Uga kalebu akeh nganyari. Maca manual ing.

    Boeing 727 ana kanggo wektu sing dawa banget, maskapai donya paling populer. The 727 miber kanggo pisanan ing 1963.

    Desain 727 ana asil rembugan antarane Airlines, American Airlines lan Eastern Airlines ing konfigurasi saka tukang nyuksesake kanggo Boeing 707. Airlines wanted papat kanggo penerbangan kanggo bandara ing palin luwih, utamané pusat sawijining International Airport Stapleton. American Airlines wanted pesawat twin-engine kanggo alasan efficiency. Eastern Airlines iki wus kanggo engine katelu kanggo penerbangan kanggo Karibia. Akhire, telu maskapai sarujuk ing trijet a. Mangkono lair ing 727.
  • Updated on 06 / 03 / 2018: Ditambahaké GPWS, Panel.cfg diowahi saka Jerman nganti Inggris, bug cilik sing tetep, ditambahaké Performance, Procedures and Limitations 727 ing folder document.

    Updated on 04 / 09 / 2017: Saiki kompatibel Prepar3D v4, Auto-installversi 10, dinamika penerbangan sing wis diowahi, luwih nyata, konsumsi bahan bakar luwih realistis, ditambahake swara adat, radar cuaca sing ora apik.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (56 Votes)
  • Size 62.8 MB
  • Downloads 58 217
  • digawe 29-05-2011
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Thomas Ruth, dianyari dening BK
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan