Basa

FSP Boeing 747-400LCF Dreamlifter FSX

Informasi

Boeing 747 Large Cargo Freighter (LCF), uga dijuluki Dreamlifter yaiku Boeing 747-400 sing dipigunakaké kanggo transportasi lan bagean pesawat saka maneka warna supplier Boeing. Iku padha karo Airbus A300-600ST ngandika "Beluga".

Paling apik kanggo nambah FSX saka kualitas apik! Paket iki kalebu model 3D kanthi akeh bagean sing obah, kalebu kendaraan sarana (ndeleng gambar), nggunakake panel "Posky Utility" kanggo ngakses kabeh animasi. Kalebu swara adat saka 747-400 nyata, kokpit virtual lan 2D (standar FSX) diadaptasi kanggo versi iki, efek khusus, cahya wengi dll. Mangga maca pandhuan kanggo infos liyane
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa