Basa

POSKY Boeing B737-900 Alaska Airlines FSX

Informasi

generasi anyar (737NG) dilengkapi CFM56-7B lan kokpit Ultra-modern kabeh-digital.
Wis luwih saka 1200 Unit jaman iki padha diprodhuksi.

Ing werna saka Alaska Airlines, maskapai ditingkat. Maskapai iki ngoperasikaké penerbangan domestik lan internasional ing Amerika Lor saka pusat ana ing Bandar Udara Internasional Seattle-Tacoma International, Balikpapan Ted Stevens, International Airport Portland lan Bandar Udara Internasional Los Angeles. Adhedhasar ing Seattle, Washington, Amerika Serikat.

Kalebu swara, efek, FSX 737 kokpit standar kanthi dandan. Coba!
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa