Boeing 747-400 Aerolineas Argentinas FSX HOT
Boeing_747-400_Aerolineas_Argentinas_FSX_1
Boeing_747-400_Aerolineas_Argentinas_FSX_22
Boeing_747-400_Aerolineas_Argentinas_FSX_33
Boeing_747-400_Aerolineas_Argentinas_FSX_44


  • Boeing 747-400 ing werna Aerolineas Argentinas, mesin sing apik kanggo modifikasi dening Hiroshi Igami. Tekstur telu klebu cocog karo telung Boeing 747 sing didaftar ing perusahaan: LV-ALJ, LV-AXF lan LV-BBU. Kokpit virtual minangka standar FSX B747 lan swara iku saka 747 Electric Electric CF6-80C2B5F nyata

    Aerolíneas Argentinas (IATA: AR, ICAO: ARG) yaiku maskapai penerbangan nasional saka Argentina, privatized ing 1990s Pemda Carlos Menem (Kaadilan Party, PJ). Sampeyan iki dinasionalisasi ing September 2008 ing sangisoré pamaréntahan Cristina Kirchner (Front kanggo Kamenangan-PJ), Pengadilan Argentina wis gelem rugi sembarang tenan Spanyol Marsans, bisnis.

    tenan uga ndarbeni tambahan AUSTRAL Lineas Airlines, wis ing penerbangan domestik, kang uga nasionalisasi ing 2008.

    Aerolineas Argentinas wis samesthine kanggo nggabungake aliansi SkyTeam lan bakal mung perusahaan ing Amerika Kidul. Persetujuan kudu diumumaké ing sasi Oktober 2010 kanggo entri menyang aliansi ing 2011 utawa 2012. (Source: Wikipedia)



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan