Boeing B737-823 Advanced VC FSX & P3D HOT
Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D_1
Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D_22
Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D_33
Boeing_B737-823_Advanced_VC_FSX_ & _P3D_44


  • Boeing 737-800 paling apik kanthi mesin virtual kokpit sing diowahi dening Alejandro Rojas Lucena (Alrot). Pembaruan VC nawakake fitur-fitur anyar dibandhingake karo standar FSX kalebu wipers sing kerjane (klik tengen mouse ing saklar) kanthi efek udan. Switch for LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, pilot windows bukaan, lampu kabin, FMC realistis, tandha jarak sistem (GPWS), tekstur wengi sing luwih apik. Model iki nduweni tekstur resolusi dhuwur, swiwi sing dinamis, swara adat lan liyane. Iki minangka set lengkap!

    Uga kalebu 14 High Definition tekstur lan repaints Paket saka tim Jerman FSRepaintsGER.

    American Airlines, NOKAIR, Rayanair, Tuifly D-AHFK 'Hannover 96', Tuifly D-AHFZ 'GlücksbringAir', Air Berlin D-ABKJ, Air Berlin D-ABKI 'lawas dicet winglets', Air Berlin Turkey TC-IZC, XL Airways Jerman D-AXLD 'tuifly stiker', XL Airways Jerman D-AXLE 'Sunweb', XL Airways Jerman D-AXLE (lawas), XL Airways Jerman D-AXLI 'Öger Tours', XL Airways Jerman D-AXLJ, XL Airways Jerman D-AXLF 'Schauinsland Reisen'.



    737 VC Fungsi Alrot
  • Dianyari ing 07 / 3 / 2018: Saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4 +, nambah Honeywell FMC, nambah swara kustom anyar, tekstur wengi sing luwih apik ing kokpit virtual (LED jambon), nambah alat ukur V-Speed ​​Jacob Larsen (pitungan otomatis V1, V2, lan V3) kanthi sinyal lisan, nambah GPWS, ditambah panel kanggo Pushback kanthi swara, nambahake weker "No Smoking" lan "Sabuk Kursi". Ndandani sawetara bug cilik.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan