Basa

Boeing B-52 Stratofortress Alphasim FSX SP2 & P3D

Informasi

Updated on 03 / 11 / 2012: Correction saka kumelun engine sing padha katampil vertikal tinimbang horisontal. Punika Alphasim B-52 Bombardier dipunéwahi kanggé FSX SP2 /P3D kalebu rong model B-52G lan B-52H lan enem tekstur, uga kalebu kokpit 3D (VC) lan swara khusus 2D kanggo B-52. Pencet Ctrl + W kanggo mbukak bom teluk lan Shift + E kanggo numpuk kru (pirsani manual kanggo rincian liyane). Iku mesin gedhe banget lan sampeyan kudu flaps kanggo takeoff, utamané yen sampeyan wis kebak ing kerosene. Kalebu animasi minangka co-pilot animasi, asap, swiwi fleksibel dll. Nduwe model pesawat maju sing luwih realistis.

Boeing B-52 Stratofortress long-macem, subsonic, jet-powered tukang ngebom strategis. The B-52 iki dirancang lan dibangun dening Boeing, sing wis terus kanggo nyedhiyani support lan nginggilaken. Wis dilakokno dening Angkatan Amerika Serikat Air (USAF) wiwit 1950s. tukang ngebom kaleksanane nganti 70,000 mina (32,000 kg) senjata.

Diwiwiti kanthi bid kontrak sukses ing Juni 1946, desain B-52 ngalami évolusi saka pesawat terus-wing powered by enem mesin turboprop menyang final rancangan YB-52 karo wolung mesin turbojet nyapu wings. The B-52 njupuk penerbangan perdana ing April 1952. Dibangun kanggo nindakake senjata nuklir kanggo misi deterrence Cold War-jaman, B-52 Stratofortress kagantos Convair B-36. Senajan upaya sawetara perang, ing Stratofortress wis dropped mung amunisi conventional ing pertempuran. jeneng Stratofortress sawijining arang digunakake ing sanjabane kahanan resmi; iku wis diarani dening personel Angkatan Udhara minangka wudo (Big Ugly Lemak / Flying Fucker / Fellow).

The B-52 wis ing layanan aktif karo USAF wiwit 1955. Bom miber wonten ing Strategic Air Command (SAC) nganti iku Pati 1992 lan pesawat sawijining digunakke menyang Command Air Pertempuran (ACC); ing 2010 kabeh B-52 Stratofortresses padha ditransfer saka ACC kanggo Angkatan Udhara Global Strike Command anyar (AFGSC). kinerja unggul ing kecepatan subsonic dhuwur lan biaya operasi relatif kurang wis katahan ing B-52 ing layanan senadyan tekane saka pesawat mengko, kalebu dibatalake Mach 3 North American XB-70 Valkyrie, ing global-euclid Rockwell B-1B Lancer, lan stealthy Northrop Grumman B-2 Roh. The B-52 ditandhani mengeti 50th sawijining layanan lan dadi operator asli ing 2005 lan sawise kang nganyari antarane 2013 lan 2015 bakal ngawula menyang 2040s. (Wikipedia)

B-52 Face
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa