Basa

Boeing 787-8 DreamLiner FSX & P3D

Informasi

  • Size 81.5 MB
  • Downloads 143 425
  • digawe 28-09-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: TDS, Alejandro Rojas Lucena, Assambled dening Rikoooo
Indah Boeing 787-800 ing warna DreamLiner kanggo FSX & P3D (model dening Tenkuu Developpers Studio), paket lengkap karo lapangan sarana (bus, barang, tangga, bahan bakar, animasi), kokpit virtual yaiku 737 Advanced saka Alejandro Rojas Lucena, loro kokpit sing cukup cedhak.

The VC wis animasi wipers (klik tengen ing switch) karo efek udan. Ngalih kanggo LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, Open pilot jendhela. Cahya ngalih kamar, FMC Nyata, jarak Warning System (GPWS), VC wengi tekstur luwih nyata. muni klebu adat. Maca kaca dhokumèntasi diwenehake karo Pack kanggo informasi luwih lengkap ing macem-macem fungsi lan ulah tambahan.

Nyata bidang:

Boeing 787, uga dikenal kanthi asma panggilan Dreamliner yaiku pesawat dawa-ngusungi. Resmi dibukak ing 26 April 2004 karo commissioning ing May 2008, kang digawe pesawat pisanan kang Desember 15, 2009 lan certified ing Agustus 26, 2011. Pangiriman sepisanan njupuk Panggonan September 26, 2011 kanggo All Nippon Airways.

Pesawat iki kaleksanane antarane penumpang 210 lan 330 gumantung ing model lan konfigurasi, lan bahan bakar efisien: miturut specifications asli Boeing, konsumsi ngisor dening 20% kanggo sing saka Airbus A330 utawa Boeing 777. (Wikipedia)
  • Panganggité: TDS, Alejandro Rojas Lucena, Assambled dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 81.5 MB
  • Downloads 143 425
  • digawe 28-09-2013
  • Diowahi 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 2
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3D v1. * v2 v3 dites OK
  • download
  • Panganggité: TDS, Alejandro Rojas Lucena, Assambled dening Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa