TDS Boeing 737-700 American Airlines FSX & P3D HOT
TDS_Boeing_737-700_AA_FSX_P3D_1
TDS_Boeing_737-700_AA_FSX_P3D_22
TDS_Boeing_737-700_AA_FSX_P3D_33
TDS_Boeing_737-700_AA_FSX_P3D_44


  • Paling apik Boeing 737-700 ing warna American Airlines kanggo FSX & P3D (model dening Tenkuu Developpers Studio), paket lengkap kanthi fasilitas sarana (bus, kargo, tangga, refueling, animasi), kokpit maya yaiku 737 Advanced saka Alejandro Rojas Lucena, lan cocog karo model iki.

    The VC wis animasi wipers (klik tengen ing switch) karo efek udan. Ngalih kanggo LCD, EICAS, PFD, MFT, Autobrake, Open pilot jendhela. Cahya ngalih kamar, FMC Nyata, jarak Warning System (GPWS), VC wengi tekstur luwih nyata. muni klebu adat. Maca kaca dhokumèntasi diwenehake karo Pack kanggo informasi luwih lengkap ing macem-macem fungsi lan ulah tambahan.

    thumb tds737 7 aa 2

    thumb tds737 7 aa 3



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (16 Votes)
  • Size 81.4 MB
  • Downloads 113 909
  • digawe 29-09-2013
  • dianyari 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • TDS, Alejandro Rojas Lucena, ditarik dening G Catena, Klumpuk lan disiapake FSX dening Chris Evans
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan