UKMIL C-17 Globemaster III v1.1 FSX & P3D HOT
UKMIL_C-17_Globmaster_III_v1.1_FSX_P3D_1
UKMIL_C-17_Globmaster_III_v1.1_FSX_P3D_22
UKMIL_C-17_Globmaster_III_v1.1_FSX_P3D_33
UKMIL_C-17_Globmaster_III_v1.1_FSX_P3D_44


  • Model visual apik banget digawe ing Gmax kanthi VC lengkap. An add-on sing bakal nyenengake penggemar C-17 sing misuwur. Paket lengkap kalebu 11 repain. Waca manual sing kalebu ing paket kanggo instruksi.

    Boeing C-17 Globemaster III yaiku pesawat transport militer gedhé. Sampeyan iki dikembangaké kanggo Angkatan Udhara Amerika Serikat (USAF) saka 1980s menyang 1990s awal dening McDonnell Douglas. The C-17 kaleksanane jeneng rong pesawat kargo militèr piston-engined sadurunge, Douglas C-74 Globemaster lan Douglas C-124 Globemaster II. The C-17 umum performs misi airlift strategis, ngangkut pasukan lan kargo saindhenging donya; peran tambahan kalebu airlift taktik, evakuasi medical lan pakaryan AirDrop.

    Boeing, sing gabung karo McDonnell Douglas ing taun 1990-an, terus nggawe C-17 kanggo pelanggan ekspor sawise pungkasan pangiriman menyang Angkatan Udara AS. C-17 dioperasikake dening Angkatan Udara AS, Inggris, Australia, Kanada, Qatar, Uni Emirat Arab, NATO Heavy Airlift Wing, lan India. (Wikipedia)

    UKMIL C-17 Globmaster III v1.1 FSX P3D




  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (14 Votes)
  • Size 27.8 MB
  • Downloads 83 857
  • digawe 02-10-2013
  • dianyari 30-05-2015
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 2
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2
  • download
  • Panganggité:
  • UKMIL external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan