Basa

Boeing 747-100 Mega Package Vol.1 FSX & P3D

Informasi

Boeing 747-100 Mega Paket volume 1

Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut repaints 16 saka dhuwur kualitas medium dipérang miturut model sing. Gawan nyata lan adat muni kanggo saben jinis engine. A gedhe add-on kanggo pembuangan saka 747.

Model lan Virtual Cockpit :


Ngandhut model 6 Boeing 747-100 kang dibagi dadi Varian Standard, -SR lan -SF.
volume iki ora ngemot Cockpit Virtual (VC) amarga model dadi FS2004 asli lan ora FSX.

Dhaftar repaints:
  • Boeing 747-100: (12 liveries)
    • American Airlines / Delta Air Lines / Eastern Air Lines / rollout warnane / Japan Air Lines
    • National Airlines / Pan Am (2 liveries) / Tower Air / Trans World Airlines (3 liveries)
  • Boeing 747-100SF: (1 livery)
    • Inggris Parcel Services
  • Boeing 747-100SR: (liveries 3)
    • Kabeh Nippon Airways (liveries 3)
Apik biasanipun lan pemain figuran :

Lan file aircraft.cfg, diowahi saka nduwur mudhun, akeh kewan omo telpon (kalebu sing bobot lan bahan bakar kang suda kinerja pesawat) lan 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
Proyèk Opensky 747, ngandhut layanan Ground Service Unit (GSU) kang Iis disenengi kathah. Kanggo instruksi liyane kanggo ngaktifake, maca file README.


2013-4-7 15-43-17-188

2013-4-7 15-43-25-450

2013-4-7 15-44-43-329

2013-4-7 15-44-52-422

Dhaftar kabeh volume kasedhiya kanggo download:
  1. Boeing 747-100 Mega Package Vol.1 FSX & P3D
  2. Boeing 747-200 Mega Package Vol.2 FSX & P3D
  3. Boeing 747-200 Mega Package Vol.3 FSX & P3D
  4. Boeing 747-300 Mega Package Vol.4 FSX & P3D
  5. Boeing 747-400 Mega Package Vol.5 FSX & P3D
  6. Boeing 747-400 Mega Package Vol.6 FSX & P3D
  7. Boeing 747-8XX Mega Package Vol.7 FSX & P3D
  8. Boeing 747-XXX Mega Package Vol.8 FSX & P3D

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa