Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Boeing 747-200 Mega Package Vol.2 FSX & P3D

boeing_747-200_mega_package_vol.2_fsx_p3d_1
boeing_747-200_mega_package_vol.2_fsx_p3d_22
boeing_747-200_mega_package_vol.2_fsx_p3d_33
boeing_747-200_mega_package_vol.2_fsx_p3d_44
  • Katrangan file



    Boeing 747-200 Mega Paket volume 2

    Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut repaints 34 saka kualitas dhuwur lan medium dibagi miturut model sing. Kasedhiya swara nyata lan khusus kanggo saben jinis mesin. A gedhe add-on kanggo penggemar 747.

    Model lan Virtual Cockpit :

    Ngandhut model 6 Boeing 747-200 kang dibagi menyang opsi engine beda: General Electric, Rolls-Royce lan Pratt & Whitney.
    volume iki ora ngemot Cockpit Virtual (VC) amarga model dadi FS2004 asli lan ora FSX.

    Dhaftar repaints:
    • Boeing 747-200: (34 liveries)
      • Aerolíneas Argentina / Alitalia (2 ati) / Amerika West Airlines / Kabeh Nippon Airways (2 ati) / Avianca
      • British Airways / Continental Airlines (3 ati) / Iberia / Japan Air Lines / KLM
      • Malaysia Airlines / Northwest Airlines (2 liveries) / Proyek Opensky Livery / Orient Thai Airlines / Pan Am (3 Liveries)
      • Qantas / South Africa Airways (6 liveries) / Tower Air / Trans World Airlines / United Airlines / Virgin Atlantic Airways
    Biasa Barang lan ekstra :

    Lan file aircraft.cfg, diowahi saka nduwur mudhun, akeh kewan omo telpon (kalebu sing bobot lan bahan bakar kang suda kinerja pesawat) lan 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
    Proyèk Opensky 747, ngandhut layanan Ground Service Unit (GSU) kang Iis disenengi kathah. Kanggo instruksi liyane kanggo ngaktifake, maca file README.

    2013-4-7 15-48-33-64


    2013-4-7 15-48-45-148

    2013-4-7 15-49-17-189

    2013-4-7 15-49-26-132
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • Rating
    (12 Votes)
  • Size 123 MB

  • Downloads 37 108

  • digawe 3 Jun 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC Panel 2D Mung

  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +

  • Auto-install Instalasi versi 2

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)

  • Panganggité:
  • Project Opensky, Mike Maarse, Devyn Silverstein, repack dening Luis Quintero

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan