Basa

Boeing 747-200 Mega Package Vol.2 FSX & P3D

Informasi

Boeing 747-200 Mega Paket volume 2

Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut repaints 34 saka dhuwur kualitas medium dipérang miturut model sing. Gawan nyata lan adat muni kanggo saben jinis engine. A gedhe add-on kanggo pembuangan saka 747.

Model lan Virtual Cockpit :

Ngandhut model 6 Boeing 747-200 kang dibagi menyang opsi engine beda: General Electric, Rolls-Royce lan Pratt & Whitney.
volume iki ora ngemot Cockpit Virtual (VC) amarga model dadi FS2004 asli lan ora FSX.

Dhaftar repaints:
  • Boeing 747-200: (34 liveries)
    • Aerolíneas Argentinas / Alitalia (2 liveries) / America West Airlines / All Nippon Airways (2 liveries) / Avianca
    • British Airways / Continental Airlines (3 liveries) / Iberia / Japan Air Lines / KLM
    • Malaysia Airlines / Northwest Airlines (2 liveries) / Project Opensky warnane / Orient Thai Airlines / Pan Am (3 Liveries)
    • Qantas / Kenya Airways (6 liveries) / Tower Air / Trans World Airlines / Airlines / Virgin Atlantic Airways
Apik biasanipun lan pemain figuran :

Lan file aircraft.cfg, diowahi saka nduwur mudhun, akeh kewan omo telpon (kalebu sing bobot lan bahan bakar kang suda kinerja pesawat) lan 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
Proyèk Opensky 747, ngandhut layanan Ground Service Unit (GSU) kang Iis disenengi kathah. Kanggo instruksi liyane kanggo ngaktifake, maca file README.

2013-4-7 15-48-33-64


2013-4-7 15-48-45-148

2013-4-7 15-49-17-189

2013-4-7 15-49-26-132
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa