Basa

Boeing 747-300 Mega Package Vol.4 FSX & P3D

Informasi

Boeing 747-300 Mega Paket volume 4

Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut repaints 20 saka kualitas dhuwur dipérang miturut model sing. Gawan nyata lan adat muni kanggo saben jinis engine. A gedhe add-on kanggo pembuangan saka 747.

Model lan Virtual Cockpit :

Kalebu model 13 Boeing 747-300 kang dibagi menyang opsi engine beda (General Electric, Rolls-Royce lan Pratt & Whitney) Lan Varian sing (-300, -300M & -300SF).
volume iki ora ngemot Cockpit Virtual (VC) amarga model dadi FS2004 asli lan ora FSX.

Dhaftar repaints:
  • Boeing 747-300: (16 liveries)
    • Ansett Australia / Japan Air Lines (3 liveries) / Japan Asia Airways / Project Opensky warnane / Pullmantur Air
    • Kenya Airways (7 liveries) / Thai International Airways / VARIG
  • Boeing 747-300M: (3 liveries)
    • Singapore Airlines / VARIG (2 liveries)
  • Boeing 747-300SF: (1 livery)
    • Southern Air Cargo
Apik biasanipun lan pemain figuran :

Lan file aircraft.cfg, diowahi saka nduwur mudhun, akeh kewan omo telpon (kalebu sing bobot lan bahan bakar kang suda kinerja pesawat) lan 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
Proyèk Opensky 747, ngandhut layanan Ground Service Unit (GSU) kang Iis disenengi kathah. Kanggo instruksi liyane kanggo ngaktifake, maca file README.


2013-4-7 16-0-26-755

2013-4-7 16-1-33-405

2013-4-7 16-2-7-527
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa