Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Boeing 747-400 Mega Package Vol.5 FSX & P3D

boeing_747-400_mega_package_vol.5_fsx_p3d_1
boeing_747-400_mega_package_vol.5_fsx_p3d_22
boeing_747-400_mega_package_vol.5_fsx_p3d_33
boeing_747-400_mega_package_vol.5_fsx_p3d_44
  • Katrangan file



    Boeing 747-400 Mega Paket volume 5

    Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut repaints 63 kualitas dhuwur dibagi miturut model sing. Kasedhiya swara nyata lan khusus kanggo saben jinis mesin. A gedhe add-on kanggo penggemar 747.

    Volume Ora Ana 5 kanggo Boeing 747-400 penumpang istimewa. Dibandhingake karo standar FSX Boeing 747, pesawat iki minangka paningkatan lan pengalaman gedhe.

    Model lan Virtual Cockpit :

    Kalebu model 3 Boeing 747-400 digawe dening Project Opensky cekap karo General Electric, Pratt & Whitney lan Rolls-Royce mesin.
    Gawan 747-400 Virtual Cockpit digunakake ing paket iki amarga gampang-pangerten lan aliran realisme.

    Dhaftar repaints:
    • Boeing 747-400:
      • Air Canada / Air China / Air France (Old Livery) / All Nippon Airways (2 liveries) / Aerolíneas Argentina
      • British Airways (4 liveries) / Cathay Pacific Airways (4 liveries) / China Airlines (3 liveries) / Corsairfly / Delta Air Lines
      • Livery Dreamliner / El Al / EVA Air / Garuda Indonesia / Japan Airlines (4 ati)
      • Angkatan Udara Pertahanan Udara Jepang / KLM (3 ati) / Garis Udara Korea / Lufthansa (2 ati) / Air Selandia Baru
      • Northwest Airlines (4 ati) / Qantas (4 ati) / Rollout livery / Saudi Arabia Airlines / Singapore Airlines (3 ati)
      • South Africa Airlines (5 ati) / Thai International Airways (2 liveries) / United Airlines (4 liveries) / VARIG / Virgin Atlantic Airways (3 ati)
    Biasa Barang lan ekstra :
    • 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
    • Ground Service Unit (featuring Pushback Cars, Catering Service, Cargo loader, etc).
    • kewan omo telpon ing lampu Cockpit Virtual nalika mabur ing wayah wengi.
    • Masalah ing aircraft.cfg padha didandani kanggo performa luwih apik lan nyata saka pesawat.
    • sistem GPWS diinstal saka 747 diowahi Cockpit Virtual digawe dening Alejandro Lucena.
    • Mung cocog karo FSX-SP2 (utawa padha karo) / Akselerasi lan P3D v1 & v2 +

    2013-6-8 21-3-13-44

    2013-6-8 21-4-56-426

    2013-6-8 21-13-10-14

    2013-6-8 20-59-40-820

    2013-6-8 21-17-46-45

    2013-6-8 21-59-17-772

    Dhaptar kabeh volume sing kasedhiya kanggo diunduh:
    1. Boeing 747-100 Mega Package Vol.1 FSX & P3D
    2. Boeing 747-200 Mega Package Vol.2 FSX & P3D
    3. Boeing 747-200 Mega Package Vol.3 FSX & P3D
    4. Boeing 747-300 Mega Package Vol.4 FSX & P3D
    5. Boeing 747-400 Mega Package Vol.5 FSX & P3D
    6. Boeing 747-400 Mega Package Vol.6 FSX & P3D
    7. Boeing 747-8XX Mega Package Vol.7 FSX & P3D
    8. Boeing 747-XXX Mega Package Vol.8 FSX & P3D
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • Rating
    (13 Votes)
  • Size 222 MB

  • Downloads 102 454

  • digawe 3 Jun 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • format native FSX / P3D format

  • Auto-install Instalasi versi 2

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Panganggité:
  • Project Opensky, Enigma Simulations, Emil Serafino Jr, Devyn Silverstein, Alejandro Lucena, repack dening Luis Quintero

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan