Boeing 747-400 Mega Package Vol.6 FSX & P3D HOT
boeing_747-400_mega_package_vol.6_fsx_p3d_1
boeing_747-400_mega_package_vol.6_fsx_p3d_22
boeing_747-400_mega_package_vol.6_fsx_p3d_33
boeing_747-400_mega_package_vol.6_fsx_p3d_44


  • Boeing 747-400 Mega Paket volume 6

    Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut 2repaints 3 kualitas dhuwur dibagi miturut model sing. Kasedhiya swara nyata lan khusus kanggo saben jinis mesin. A gedhe add-on kanggo penggemar 747.

    Volume No.6 kanggo varian Boeing 747-400 liyane (kajaba LCF lan YAL-1). Sejatine minangka ekstensi Volume 5, nanging kanthi 6 macem-macem operator liyane lan beda-beda. Varian sing kalebu ing ngisor iki: -400BCF, -400ER, -400ERF, -400F, -400Combi, -400D.

    Model lan Virtual Cockpit :

    Kalebu model 11 Boeing 747-400 Varian beda digawe dening Project Opensky cekap karo General Electric, Pratt & Whitney lan mesin Rolls-Royce (gumantung ing pesawat milih).
    Gawan 747-400 Virtual Cockpit digunakake ing paket iki amarga gampang-pangerten lan aliran realisme.

    Dhaftar repaints:
    • Boeing 747-400BCF:
      • Cargo Cathay Pacific Airways / Japan Airlines Cargo / Martinair / UPS
    • Boeing 747-400D:
      • Japan Airlines
    • Boeing 747-400ER:
      • Qantas
    • Boeing 747-400ERF:
      • AirBridgeCargo Airlines / Air France Cargo / China Cargo Airlines / KLM Cargo
    • Boeing 747-400F:
      • Cargolux / Cathay Pacific Airlines Cargo / Dreamliner livery / Emirates / Guggenheim Aviation Partners
      • Japan Airlines Cargo / Nippon Cargo Airlines (3 ati) / TNT Airways / UPS
    • Boeing 747-400Combi:
      • Air Namibia / EVA Air
    Biasa Barang lan ekstra :
    • 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
    • Ground Service Unit (featuring Pushback Cars, Catering Service, Cargo loader, etc).
    • kewan omo telpon ing lampu Cockpit Virtual nalika mabur ing wayah wengi.
    • Masalah ing aircraft.cfg padha didandani kanggo performa luwih apik lan nyata saka pesawat.
    • sistem GPWS diinstal saka 747 diowahi Cockpit Virtual digawe dening Alejandro Lucena.
    • Mung cocog karo FSX-SP2 (utawa padha karo) / Akselerasi lan P3D v1 & v2 +

    2013-6-11 14-28-39-851

    2013-6-11 14-29-58-589

    2013-6-11 14-30-15-975

    2013-6-11 14-30-30-295

    2013-6-11 14-31-19-587

    2013-6-11 14-37-30-41

    2013-6-11 14-47-32-7

    2013-6-11 14-47-38-322

    2013-6-11 14-51-34-794



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan