Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Boeing 747-8XX Mega Package Vol.7 FSX & P3D

boeing_747-8xx_mega_package_vol.7_fsx_p3d_1
boeing_747-8xx_mega_package_vol.7_fsx_p3d_22
boeing_747-8xx_mega_package_vol.7_fsx_p3d_33
boeing_747-8xx_mega_package_vol.7_fsx_p3d_44
  • Katrangan file



    Boeing 747-8XX Mega Paket volume 7

    Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut 2repaints 3 kualitas dhuwur dibagi miturut model sing. Kasedhiya swara nyata lan khusus kanggo saben jinis mesin. A gedhe add-on kanggo penggemar 747.

    Volume No.7 ngandhut anyar Boeing 747-8 (loro penumpang lan Varian freighter).

    Model lan Virtual Cockpit :

    Kalebu 2 Boeing 747-8 model (Intercontinental lan Freighter) digawe dening tim SkySpirit cekap kanti mesin General Electric GEnx-2B67
    Gawan 747-400 Virtual Cockpit digunakake ing paket iki amarga lack saka 747-8 Virtual Cockpit.

    Dhaftar repaints:
    • Boeing 747-8F:
      • Pengangkutan Udara Internasional / British Airways World Cargo / Cargolux / Emirates SkyCargo / Japan Airlines Cargo
      • Kargo Lines Udara Korea / Airlines Nippon Cargo / Boeing Rollout Livery
    • Boeing 747-8I:
      • Air Force One (karakter fiksi) / All Nippon Airways / Arik Air / British Airways (2 liveries) / Boeing Business Jet
      • Airline Cathay Pacific Air / Delta Air Lines / Dominican Airways / Garuda Indonesia / Boeing livery
      • Malaysia Airlines / Qantas / Qatar Airways / United Airlines
    Biasa Barang lan ekstra :
    • 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
    • Ground Service Unit (featuring Pushback Cars, Catering Service, Cargo loader, etc).
    • kewan omo telpon ing lampu Cockpit Virtual nalika mabur ing wayah wengi.
    • Masalah ing aircraft.cfg padha didandani kanggo performa luwih apik lan nyata saka pesawat.
    • sistem GPWS diinstal saka 747 diowahi Cockpit Virtual digawe dening Alejandro Lucena.
    • Mung cocog karo FSX-SP2 (utawa padha karo) / Akselerasi lan P3D v1 & v2 +

    2013-6-16 18-27-32-333

    2013-6-16 18-27-41-293

    2013-6-16 18-34-52-842
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • Rating
    (17 Votes)
  • Size 84.9 MB

  • Downloads 92 810

  • digawe 3 Jun 2014

  • dianyari 30 Mei 2015

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • format native FSX / P3D format

  • Auto-install Instalasi versi 2

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Panganggité:
  • SkySpirit2012, Emil Serafino Jr, Devyn Silverstein, Alrot, Luis Quintero

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan