Basa

Boeing 747-XXX Mega Package Vol.8 FSX & P3D

Informasi

Boeing 747-XXX Mega Paket volume 8

Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut repaints 18 saka kualitas dhuwur dipérang miturut model sing. Gawan nyata lan adat muni kanggo saben jinis engine. A gedhe add-on kanggo pembuangan saka 747.

Volume No.8 iku kanggo liyane Boeing 747 sing wis tau ana. Kalebu -SP cendhek, pamaréntah-mung digunakake VC-25, E-4B lan Yal-1, ing Langkawi Aircraft Carrier lan LCF ing.

Model lan Virtual Cockpit :

Kalebu model 11 Boeing 747 saka jinis wis kasebut, digawe dening Project Opensky cekap karo General Electric, Pratt & Whitney lan Rolls-Royce mesin (gumantung ing pesawat milih).
Gawan 747-400 Virtual Cockpit digunakake ing Boeing 747-400LCF. Liyane saka pesawat ora duwe Cockpit Virtual.

Dhaftar repaints:
  • Boeing 747 Langkawi Aircraft Carrier:
    • NASA
  • Boeing 747-SP:
    • American Airlines / Luxair / Pan American World Airways (4 liveries) / Qantas / Sofia
    • Trans World Airlines / Airlines (2 liveries) / unpainted
  • Boeing E-4B:
    • Angkatan Udhara Amerika Serikat
  • Boeing VC-25A:
    • Air Force One (SAM 28000 lan 29000)
  • Boeing Yal-1:
    • Angkatan Udhara Amerika Serikat
  • Boeing 747-400LCF:
    • Boeing
Apik biasanipun lan pemain figuran :
  • 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
  • Ground Service Unit (featuring Pushback Cars, Catering Service, Cargo loader, etc).
  • kewan omo telpon ing lampu Cockpit Virtual nalika mabur ing wayah wengi.
  • Masalah ing aircraft.cfg padha didandani kanggo performa luwih apik lan nyata saka pesawat.
  • sistem GPWS diinstal saka 747 diowahi Cockpit Virtual digawe dening Alejandro Lucena.
  • Mung cocog karo FSX-SP2 (utawa sampeyan padha karo) / Akselerasi lan P3D v1 & v2 +

2013-6-18 18-9-30-671

2013-6-18 18-10-14-791



2013-6-18 18-10-40-481

2013-6-18 18-11-48-675


2013-6-18 18-12-12-567

2013-6-18 18-12-30-465


2013-6-18 18-12-41-808
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa