Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Boeing 747-XXX Mega Package Vol.8 FSX & P3D

boeing_747-XXX_mega_package_vol.8_fsx_p3d_1
boeing_747-XXX_mega_package_vol.8_fsx_p3d_22
boeing_747-XXX_mega_package_vol.8_fsx_p3d_33
boeing_747-XXX_mega_package_vol.8_fsx_p3d_44
  • Katrangan file



    Boeing 747-XXX Mega Paket volume 8

    Punika Boeing 747 ing kabeh formulir dipérang dadi 8 paket gedhe banget rinci. volume iki ngandhut 18 repaints kualitas dhuwur dibagi miturut model sing. Kasedhiya swara nyata lan khusus kanggo saben jinis mesin. A gedhe add-on kanggo penggemar 747.

    Volume No.8 iku kanggo liyane Boeing 747 sing wis tau ana. Kalebu -SP cendhek, pamaréntah-mung digunakake VC-25, E-4B lan Yal-1, ing Langkawi Aircraft Carrier lan LCF ing.

    Model lan Virtual Cockpit :

    Kalebu model 11 Boeing 747 saka jinis wis kasebut, digawe dening Project Opensky cekap karo General Electric, Pratt & Whitney lan Rolls-Royce mesin (gumantung ing pesawat milih).
    Gawan 747-400 Virtual Cockpit digunakake ing Boeing 747-400LCF. Liyane saka pesawat ora duwe Cockpit Virtual.

    Dhaftar repaints:
    • Boeing 747 Langkawi Aircraft Carrier:
      • NASA
    • Boeing 747-SP:
      • American Airlines / Luxair / Pan American World Airways (4 ati) / Qantas / SOFIA
      • Trans World Airlines / United Airlines (2 ati) / Ora dicet
    • Boeing E-4B:
      • Angkatan Udhara Amerika Serikat
    • Boeing VC-25A:
      • Air Force One (SAM 28000 lan 29000)
    • Boeing Yal-1:
      • Angkatan Udhara Amerika Serikat
    • Boeing 747-400LCF:
      • Boeing
    Biasa Barang lan ekstra :
    • 23 ekstra views minangka biasanipun kanggo gadhah pengalaman luwih.
    • Ground Service Unit (featuring Pushback Cars, Catering Service, Cargo loader, etc).
    • kewan omo telpon ing lampu Cockpit Virtual nalika mabur ing wayah wengi.
    • Masalah ing aircraft.cfg padha didandani kanggo performa luwih apik lan nyata saka pesawat.
    • sistem GPWS diinstal saka 747 diowahi Cockpit Virtual digawe dening Alejandro Lucena.
    • Mung cocog karo FSX-SP2 (utawa padha karo) / Akselerasi lan P3D v1 & v2 +

    2013-6-18 18-9-30-671

    2013-6-18 18-10-14-791



    2013-6-18 18-10-40-481

    2013-6-18 18-11-48-675


    2013-6-18 18-12-12-567

    2013-6-18 18-12-30-465


    2013-6-18 18-12-41-808
     
  • Owah-owahan






    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • Rating
    (18 Votes)
  • Size 147 MB

  • Downloads 48 756

  • digawe 2 Jun 2014

  • dianyari 8 Jun 2020

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +

  • Auto-install Instalasi versi 2

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Panganggité:
  • POSKY, Mike Maarse, Emil Serafino Jr, Devyn Silverstein, repack dening Luis Quintero

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan