Basa

Paket Boeing 737-800 Jet2.com FSX & P3D

Informasi

  • Size 80.6 MB
  • Downloads 104 918
  • digawe 25-09-2014
  • Diowahi 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Project Opensky, Alejandro Rojas Lucena, Disusun lan disiapaké kanggo FSX dening Chris Evans
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Updated on 03 / 06 / 2018: New Honeywell FMC, Ditambahaké GPWS, Ditambahaké swara Ora Ana Wigati Sabuk Smoking lan Kursi, Ditambah Autoland Cat II lan III, Minor Bug Fixes.

Updated on 04 / 09 / 2017: Saiki kompatibel karo Prepar3Dv 4 +, Auto-Installer v10
Boeing 737-800 apik saka Project Opensky bakal dinikmati dening wong sing ora ngerti carane nggabungake VC kanthi FSX model asli.

VC yaiku model Boeing 737-800 VC sing apik banget kanggo model Alejandro Rojas Lucena / FSND. Model VC iki kalebu kerja wipers (klik mouse ing saklar) kanthi efek udan. Switch for LCD Screen, EICAS, PFD, MFT. Saklar otomatis. Mbukak pilot jendhela. Saklar lampu kabin. FMC realistis. More realistic night VC textures. Ana swara Boeing kustom sing kalebu kanggo realisme ekstra. Repack dening Chris Evans, ngrekam dening Mathieu Vos.

thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC3thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC4thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC5thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC6thumb Posky B7378Jet2 G-GDFC7
  • Panganggité: Project Opensky, Alejandro Rojas Lucena, Disusun lan disiapaké kanggo FSX dening Chris Evans
  • download
Informasi

  • Size 80.6 MB
  • Downloads 104 918
  • digawe 25-09-2014
  • Diowahi 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Project Opensky, Alejandro Rojas Lucena, Disusun lan disiapaké kanggo FSX dening Chris Evans
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa