Basa

Boeing 717-200 FSX & P3D

Informasi

Boeing 717 punika airliner komersial dibangun dening Boeing. Iku pesawat cilik saka sawetara. Dibukak ing 1995 miturut jeneng MD-95 ana vestige pungkasan saka account McDonnell Douglas dituku déning Boeing ing 1997. The 717 sebutan punika wiwitanipun dipunrancang kanggé lantaran kanggo versi militèr saka 707, C-135 nanging ora digunakake lan mulane bali menyang MD-95.

pesawat komersial 100 kursi punika tau bisa kanggo nggayuh target, lan kaputusan kanggo nyekel iki publicly announced ing agêng-Januari 2005 dening Alan Mulally, presiden pesawat komersial divisi Boeing kang: "Ing pasar kanggo pesawat iki ora terus gawé 717 ngluwihi pesenan kita ana. ". Nanging kaputusan iki disiapake wiwit pungkasan 2001 lan sawetara atus yuta dolar AS wis disisihaké kanggo maksud iki. (Wikipedia)


A presentation lengkap nambah-ing iki kasedhiya ing video ngisor:

Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa