Basa

Paket Boeing B-52H FSX & P3D

Informasi

Iki FSX/P3D mung konversi lan ora bisa digarap karo FS2004. Model asli digawe dening AlphaSim Ltd kanggo FS2004. Dianyari menyang seri CONECT B-52H dening David Robles.
Pesawat iki dites FSX Emas kanthi Akselerasi, Prepar3Dv2.5, lan Prepar3Dv3. Ora kompatibel P3D v4 +

The CONECT Platform dadi anyar wis ora History nyata, ngetik layanan ing pungkasan 2014, awal 2015 lan isih dianyari:

B-52s periodik dianyaraké ing USAF depots maintenance kayata Tinker Air Force Base, Oklahoma. The Buff wis samesthine kanggo tetep ing layanan ing paling nganti 2045, saklawasé 90 taun sawise pisanan B-52 ngetik layanan. The USAF terus kanggo gumantung ing B-52 amarga tetep tukang ngebom heavy efektif lan ekonomi, utamané ing jinis misi sing wis conducted wiwit pungkasan Perang Dingin marang bangsa-bangsa sing wis winates Kapabilitas nimbali online. The B-52 nduweni kapasitas kanggo loiter kanggo lengkap suwé liwat (utawa malah uga njaba) paprangan, lan ngirim standoff tliti lan amunisi geni langsung. Wis aset terkenal ing ndhukung operasi lemah sak kabeh konflik anyar. Boeing lagi ngirimke wolung kits in 2013. Pesawat pisanan lagi nglakoni proses nganyarke, bakal rampung April 2014. 10 kits tambahan bakal delievered ing 2014 lan 2015.
Ing Juli 2013, Angkatan Udhara wiwit upgrade teknologi armada-sudhut awang-awang B-52 disebut Pertempuran Network Komunikasi Teknologi (CONECT) kanggo modernisasi electronics, teknologi komunikasi, komputerisasi, instrumen, avionics ing kelompok pesawat. nginggilaken CONECT kalebu lunak lan keras kayata server anyar, modem, radio, data-pranala, panarimo, flightdeck digital lan workstations kanggo kru.

One Piece punika ARC-210 Warrior ngluwihi-line-of-ngarsane lunak radio programmable bisa ngirimaken swara, data, lan ing-pesawat antarane B-52s lan lemah printah lan kontrol pusat, saéngga kanggo transmisi lan panrimo saka data karo dianyari Intelligence, pemetaan, utawa informasi nargetake; sadurungé target owahan ing-pesawat dibutuhake Nyalin mudhun koordinat, nalika ARC-210 ngidini mesin-kanggo-mesin transfer data, migunani ing long-toleransi misi ngendi target uga wis diganti lokasi nalika B-52 iki lelungan. pesawat bakal bisa nampa informasi liwat Link-16. nginggilaken CONECT bakal biaya $ 1.1 milyar sakabèhé lan njupuk sawetara taun. Funding wis aman kanggo 30 B-52s lan Angkatan Udhara ngarep-arep kanggo 10 CONECT nginggilaken saben taun, nanging ing tingkat wis durung bisa ditemtokake. Senjata nginggilaken kalebu 1760 Internal senjata Bay Upgrade (IWBU), kang menehi Tambah 66 persen ing kemampuan kreta nggunakake antarmuka digital lan nguripake Rotary kanggo nambah DLL senjata. Gaweyan IWBU wis samesthine kanggo biaya kurang luwih $ 313 yuta. The 1760 IWBU bakal ngidini B-52 kanggo nindakake AGM-158B JASSM-ER lan ADM-160C MALD. Kabeh 1760 IWBUs arep online dening Oktober 2017.

Minangka gantos kanggo telung B-52s mbeta senjata 36, loro awang-awang bakal duwe kemampuan kanggo nindakake senjata 40, Mudhunake nomer kru lan jumlah bahan bakar needed kanggo misi, lan menehi pilihan panggolekan senjata liyane ing target karo jumlah sing padha pesawat. [200] ing 1760 IWBU ngidini senjata tliti-dipandu tugasaken saka njero bay senjata, nambah nomer senjata dipandu a B-52 bisa nindakake lan ngurangi sing perlu kanggo bom dipandu digawa externally ing hardpoints wing. Tahap kang pisanan bakal ngidini B-52 kanggo nindakake 24 JDAMs 500-pound utawa 20 JDAMs 2,000-pound, karo fase mengko accommodating ing JASSM lan kulawarga MALD pluru. Saliyane mbeta bom liyane pinter, obah wong njero saka asil wings ing 15 tabungan bahan bakar persen lan sawetara luwih saka kurang seret. The USAF terus kanggo gumantung ing B-52 amarga tetep tukang ngebom heavy efektif lan ekonomi, utamané ing jinis misi sing wis conducted wiwit pungkasan Perang Dingin marang bangsa-bangsa sing wis winates Kapabilitas nimbali online. The B-52 uga wis terus ing layanan amarga ana wis ora panggantos dipercaya.
Structurally, ing airframes isih kuat, nanging ing syarat-syarat Kapabilitas electronics, tukang ngebom minangka peninggalan umur watu. dandan liyane bakal kalebu jaringan komputerisasi negara-saka-saka-gambar karo workstations ing saben posisi kru lan Interphone digital terpadu karo kapasitas sing bakal ngidini anggota kru diajak saben liyane ing piranti tanpa nyekel dilengkapi karo teknologi gangguan-canceling. Ing $ 76 yuta upgrade CONECT bakal dileksanakake dening Boeing lan isine kurang-tingkat produksi dhisikan saka CONECT kits pisanan, bebarengan karo spare parts lan pangopènan lan layanan ing Tinker.

See Dipuntedahaken Link:

http://science.dodlive.mil/2013/07/30/b-52-conect-upgrade/

fitur-fitur anyar ing Pack:

1. Kabeh cat anyar.
2. pemetaan bump New blank
3. Kabeh cat ing format DDS.
4. Multiple Liveries.
5. New file konfigurasi online.
6. New tekstur HD VC
7. FSX Air File dipasang.
8. views kamera ditambahaké.
9. Jeksa Agung bisa ngetokake Transparan karo model VC ono.
10. Kabeh kokpit digital anyar digawe.
11. FSX diukur nganggo ukuran lan sub panel
12. Default lan adat GPS
13. Lintas Pakaryan Inggris

presentation video



fsx 2015-12-15 15-08-04-01fsx 2015-12-15 15-08-34-02fsx 2015-12-15 15-08-43-97fsx 2015-12-15 15-09-14-07fsx 2015-12-15 15-09-48-24fsx 2015-12-15 15-10-51-34fsx 2015-12-15 15-11-20-51fsx 2015-12-15 15-12-25-19fsx 2015-12-15 15-12-43-49fsx 2015-12-15 15-12-53-46fsx 2015-12-15 15-13-03-49fsx 2015-12-15 15-14-02-87fsx 2015-12-20 17-07-50-65fsx 2015-12-20 17-08-13-12fsx 2015-12-20 17-08-38-01fsx 2015-12-20 17-09-57-20fsx 2015-12-20 17-10-27-61fsx 2015-12-20 17-14-26-55fsx 2015-12-20 17-14-51-77fsx 2015-12-20 17-17-48-78fsx 2015-12-20 17-26-50-02fsx 2015-12-20 17-27-58-58fsx 2015-12-21 18-56-12-04fsx 2015-12-21 23-19-43-93fsx 2015-12-21 23-20-03-94fsx 2015-12-21 23-20-33-96fsx 2015-12-21 23-20-43-97fsx 2015-12-21 23-20-53-91fsx 2015-12-21 23-21-03-98fsx 2015-12-21 23-21-13-92fsx 2015-12-21 23-21-43-99fsx 2015-12-21 23-22-23-98fsx 2015-12-21 23-23-03-03fsx 2015-12-21 23-23-36-67fsx 2015-12-21 23-24-33-65fsx 2015-12-21 23-24-57-09fsx 2015-12-22 21-55-28-86fsx 2015-12-22 21-55-38-82fsx 2015-12-22 21-55-48-87fsx 2015-12-22 21-55-58-83fsx 2015-12-22 21-56-08-82fsx 2015-12-22 21-56-18-83fsx 2015-12-22 21-56-28-87fsx 2015-12-22 21-56-38-87fsx 2015-12-22 21-56-48-87fsx 2015-12-22 21-56-58-83fsx 2015-12-22 21-57-09-03fsx 2015-12-22 21-57-28-83fsx 2015-12-22 21-57-48-85fsx 2015-12-22 21-57-58-84fsx 2015-12-22 21-58-08-82fsx 2015-12-22 21-58-18-85fsx 2015-12-22 21-58-28-85fsx 2015-12-22 21-59-18-86fsx 2015-12-22 21-59-28-84fsx 2015-12-22 21-59-38-82fsx 2015-12-22 21-59-48-85fsx 2015-12-22 21-59-58-83fsx 2015-12-22 22-00-08-86fsx 2015-12-22 22-00-28-85
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa