Boeing 757-200 (Donald) FSX & P3D HOT
Boeing_757-200_Donald_Trump_FSX_P3D_1
Boeing_757-200_Donald_Trump_FSX_P3D_22
Boeing_757-200_Donald_Trump_FSX_P3D_33
Boeing_757-200_Donald_Trump_FSX_P3D_44


  • Apa sampeyan ngerti yen miliar jutawan Donald Trump duwe pesawat udara dhewe? Boeing 757-200 sing disesuaikan kanthi interior mewah banget.

    Saiki bisa kanggo ngontrol jet iki ing simulator penerbangan sampeyan, Rikoooo, pesawat kasebut kalebu panel 2D (layar lebar) banget, VC, FMC, GPWS, Layanan Bumi, Bumi (tanah otomatis (tanah otomatis bakal ndharat) pesawat kanthi bareng karo ILS, pirsani dokumentasi), muni khusus kanggo Rolls-Royce, animasi lengkap, TRUMP tanggung jawab padha karo asli lan digawe Rikoooo.

    Kokpit maya iku dhasar banget, kenapa pesawat iki kudu digawe kabeh saka (Panel) 2D digawe saka XML dening G Munro.

    Interior saka Boeing 757-200 ing video


    Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 2Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 3Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 4Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 5Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 7Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 9Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 10Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 11Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 12Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 13Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 14Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 16Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 17Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 18Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 19Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 20Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 21Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 22Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 23Boeing 757 200 Donald Trump FSX P3D 24
  • Updated on 02 / 06 / 2020: Model anyar 757-200 sing digawe TDS (sing ngganti 757 POSKY), kalebet puluhan animasi lan layanan lemah, sistem cahya anyar, tekstur TRUMP anyar ing HD digawe dening Rikoooo. Saiki kompatibel karo Prepar3D v4 lan v5. Pesawat iki kudu pilot ing mode 2D Panel sanajan ana VC dhasar. Siap kanggo GSX.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (59 Votes)
  • Size 89.5 MB
  • Downloads 38 723
  • digawe 07-10-2016
  • dianyari 02-06-2020
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • 757-200 model dening TDS, repUMPr TRUMP dening Erik BENDER (Rikoooo.com), Panel 2D dening panel G Munro, 757 swara dening Adam Murphy
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan