Basa

Boeing 757-200 Donald Trump FSX & P3D

Informasi

  • Size 88 MB
  • Downloads 26 116
  • digawe 07-10-2016
  • Diowahi 15-11-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Project Opensky, repaint: Andre Ludick, panel: G Munro, swara: Adam Murphy
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Apa sampeyan ngerti sing billionaire Donald Trump wis jet pribadi jumbo dhewe? Nanging sing selaras Boeing 757-200 karo interior mewah.

Saiki sampeyan bisa fly pesawat iki luar biasa ing pesawat simulasi liwat Rikoooo, pesawat klebu panel rinci 2D (Layar Lebar), dhasar VC, FMC, GPWS, Ground Services, Autoland (autoland bakal kanthi nampa pesawat Panjenengan gegandhengan menyang ILS, ndeleng dokumentasi), tartamtu muni Rolls Royce, animasi full, repaint strictly podho rupo kanggo pesawat asli.

Nang video Boeing 757-200


panel 2D
  • Panganggité: Project Opensky, repaint: Andre Ludick, panel: G Munro, swara: Adam Murphy
  • download
Informasi

  • Size 88 MB
  • Downloads 26 116
  • digawe 07-10-2016
  • Diowahi 15-11-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Project Opensky, repaint: Andre Ludick, panel: G Munro, swara: Adam Murphy
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa