Basa

Boeing 727-200 DHL FedEx FSX & P3D

Informasi

  • Size 33.8 MB
  • Downloads 22 147
  • digawe 27-03-2017
  • Diowahi 06-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Thomas Ruth, Studio Pangembang Tenkuu, Luis Quintero, Garret Smith, Luis Perina, Keju Strike, Disusun lan disiapake kanggo P3D/FSX dening Chris Evans
Boeing 727-200 karo Advanced Virtual Cockpit lan FMC ing werna saka loro utama pelaku usaha DHL lan FedEx, sampeyan siap kanggo ngirim barang sak donya? paket lengkap karo swara adat, model VC lan 3D.


b722 dhl3b722 fedex4b722 fedex5
  • Pengarang: Thomas Ruth, Studio Pangembang Tenkuu, Luis Quintero, Garret Smith, Luis Perina, Keju Strike, Disusun lan disiapake kanggo P3D/FSX dening Chris Evans
  • download
Informasi

  • Size 33.8 MB
  • Downloads 22 147
  • digawe 27-03-2017
  • Diowahi 06-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pengarang: Thomas Ruth, Studio Pangembang Tenkuu, Luis Quintero, Garret Smith, Luis Perina, Keju Strike, Disusun lan disiapake kanggo P3D/FSX dening Chris Evans

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa