Basa

Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX & P3D

Informasi

Updated on 08 / 03 / 2018: Ndandani masalah autothrottle sing ngasilake pitch banjur stall, koreksi masalah otomatis otomatis macet ing RTO kanggo 737-400 lan 500. Nambah tolok V- Speed ​​of Jacob Larsen (pitungan otomatis V1, V2, lan V3) kanthi menehi tandha lisan. Panggantos ngukur sing ora bisa digunakake Prepar3D v4.
Kene pisanan banget paket mega ngemot Boeing 737-300 + Winglets, 737-400, 737-500 + Winglets. Model asli FSX / P3D lan kompatibel Prepar3D v4. Kalebu kokpit virtual sing ditingkatake (FSND 737-800) kanthi GPWS, FMC, Utilitas Lemah, Kontrol Bahan Bakar lan Autoland. Paket iki ditawarke karo repaint 74 sing dikumpulake lan dirakit dening Rikoooo.

Tekstur wengi anyar digawe dening Rikoooo kanggo saben repaint.
New repaints unik kanggo versi Winglets
Gambar cilik anyar kanggo FSX / Uap.

Mesthi paket paling apik 737-300 / 400 / 500 kasedhiya minangka Freeware.

Berkat gedhe kanggo penulis liyane kanggo repaints (ing readmes saiki ing file tekstur).

Dhaptar repaints:

Boeing 737-300

Ra ono isine
Amereica West NC
US Airways NC
Air Holland
Aerosur Potro
Universair
Air Cal
Air NZ Millennium NGA
Continental
Lufthansa
SilkAir
Southwest Canyon Blue
TAM Transporte Aereo Militar
TNT Airways
Pluna Uruguay
Boeing 737-300 Winglets

Ra ono isine
Continental
SWA California Siji
EasyJet
British Airways
AirBaltic
Air Italia
Jet2.com
Thomson NZ
norwegian
Boeing 737-400

Ra ono isine
Skynet Asia Airways
Atlas Biru
Aerosur 'Puma'
Piedmont Metal
US Airways NC
Alaska N705AS
Jet4you
Olympic Airlines Athena 2004
Turkish Airlines
Anadolujet
Alaska Disney
USAir
Aegean Airlines
LOT Polish Airline
Jepang Transocean Air
Jetairfly
Panam
Air Europa
Lao Central Airlines
KLM
SAS
Boeing 737-500

Ra ono isine
Aerolineas Argentinas
Taesa
CSA Retrojet
Boliviana de Aviacion
Khors (Iran Airtour)
Southwest Airlines Sand
Southwest Airlines Canyon Blue
Aeroflot-Don
Aeroflot-Don (Anyar Warna)
Aeroflot-Nord
S7 Airlines
Rossiya
Aviaprad
Transaero
SkyExpress.ru
Orenair
Royal Air Maroc
Czech Airlines
Varig
Boeing 737-500 Winglets

Ra ono isine
UTair Aviation
Transaero
Hapag-Lloyd Express
Contiental
Batavia Air
Pegasus Airlines


snap079snap080snap081snap082snap083snap084

Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  1Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  2Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  3Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  4Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  5Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  6Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  7Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  8Boeing 737 Classic Multi Livery Pack FSX P3D  9
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa