Boeing 747-8 HiRes Retro liveries Pack FSX & P3D HOT
fsx 2017-12-14 12-57-23-19
fsx 2017-12-14 13-00-29-442
fsx 2017-12-14 13-01-20-563
fsx 2017-12-14 12-51-56-884


  • Boeing Indah 747-8 kanthi repaints unik 14 kanthi resolusi tinggi (4096px²) lan tekstur anyar kanggo kokpit virtual.

    Penambahan tekstur kalebu lawang, jendela anyar, joint anyar, garis anyar, rincian liyane, turbin anyar, roda anyar, pilot anyar, lampu anyar, nuansa anyar, kontrol lemah anyar.

    Maca readme kanggo ngerti liyane, utamane ing teksture min, med lan max light.

    File Aircraft.cfg uga wis didandani utamane "[contact_points]".

    Boeing 747 8i AAF Camo 7Boeing 747 8i Lufthansa 7Boeing 747 8i PanAm 7Boeing 747 8i SAS 7Boeing 747 8i United 7



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan