Basa

Boeing 747-8 HiRes Retro liveries Pack FSX & P3D

Informasi

Boeing Indah 747-8 kanthi repaints unik 14 kanthi resolusi tinggi (4096px²) lan tekstur anyar kanggo kokpit virtual.

Penambahan tekstur kalebu lawang, jendela anyar, joint anyar, garis anyar, rincian liyane, turbin anyar, roda anyar, pilot anyar, lampu anyar, nuansa anyar, kontrol lemah anyar.

Maca readme kanggo ngerti liyane, utamane ing teksture min, med lan max light.

File Aircraft.cfg uga wis didandani utamane "[contact_points]".

Boeing 747 8i AAF Camo 7Boeing 747 8i Lufthansa 7Boeing 747 8i PanAm 7Boeing 747 8i SAS 7Boeing 747 8i United 7
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa