Boeing C-32 Air Force Loro USAF FSX & P3D HOT
boeing_c-32_air_force_two_usaf_fsx_p3d_1
boeing_c-32_air_force_two_usaf_fsx_p3d_22
boeing_c-32_air_force_two_usaf_fsx_p3d_33
boeing_c-32_air_force_two_usaf_fsx_p3d_44


  • Boeing C-32 yaiku pesawat angkut militer USAF sing ditemokake saka 757-200. Saiki wis dadi Angkatan Udhara Loro. (Info liyane ing Wikipedia).
    Angkatan Udhara Dua yaiku tandha panggunaan sing dipigunakaké déning saben pesawat Angkatan Udhara AS mawa Wakil Presiden Amerika Serikat kajaba Presiden Amerika Serikat uga ing papan kasebut pesawat kasebut bakal dijenengi Air Force One.

    Apa-apa kanggo ngomong babagan iki add-on kompatibel kualitas apik (antara liya) Prepar3D v4, cathet yen kokpit virtual yaiku 737-800 (kanthi FMC lan alat ukur migunani) sing cedhak karo Boeing C- 32. Swara (asli) teka saka Boeing 757 kang C-32 minangka turunan. Matur nuwun kanggo Chris Evans kanggo gambar lan gagasan paket.


    boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 1boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 2boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 3boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 4boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 5boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 6boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d 7



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (11 Votes)
  • Size 87.7 MB
  • Downloads 17 137
  • digawe 07-11-2018
  • dianyari 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Model dening TDS, VC oleh Alejandro Rojas Lucena lan Ken Wiggington, ngemot Candyman. Disiapake lan dikumpulake kanggo P3D & FSX dening Chris Evans. Khusus kanggo Chris Evans kanggo gambar
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan