Basa

Boeing C-32 Air Force Loro USAF FSX & P3D

Informasi

  • Size 87.7 MB
  • Downloads 7 074
  • digawe 07-11-2018
  • Diowahi 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Model dening TDS, VC oleh Alejandro Rojas Lucena lan Ken Wiggington, ngemot Candyman. Disiapake lan dikumpulake kanggo P3D & FSX dening Chris Evans. Khusus kanggo Chris Evans kanggo gambar
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Boeing C-32 yaiku pesawat angkut militer USAF sing ditemokake saka 757-200. Saiki wis dadi Angkatan Udhara Loro. (Info liyane ing Wikipedia).
Angkatan Udhara Dua yaiku tandha panggunaan sing dipigunakaké déning saben pesawat Angkatan Udhara AS mawa Wakil Presiden Amerika Serikat kajaba Presiden Amerika Serikat uga ing papan kasebut pesawat kasebut bakal dijenengi Air Force One.

Boten to say kanggo nambahake kualitas apik banget (antara liya) karo Prepar3D v4, cathet yen kokpit virtual yaiku 737-800 (kanthi FMC lan alat ukur migunani) sing cedhak karo Boeing C- 32. Swara (asli) teka saka Boeing 757 kang C-32 minangka turunan. Matur nuwun kanggo Chris Evans kanggo gambar lan gagasan paket.


boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  1boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  2boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  3boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  4boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  5boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  6boeing c 32 angkatan udara loro usaf fsx p3d  7
  • Panganggité: Model dening TDS, VC oleh Alejandro Rojas Lucena lan Ken Wiggington, ngemot Candyman. Disiapake lan dikumpulake kanggo P3D & FSX dening Chris Evans. Khusus kanggo Chris Evans kanggo gambar
  • download
Informasi

  • Size 87.7 MB
  • Downloads 7 074
  • digawe 07-11-2018
  • Diowahi 05-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Model dening TDS, VC oleh Alejandro Rojas Lucena lan Ken Wiggington, ngemot Candyman. Disiapake lan dikumpulake kanggo P3D & FSX dening Chris Evans. Khusus kanggo Chris Evans kanggo gambar
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa