Basa

Pribadi Boeing 727-31 FSX & P3D

Informasi

  • Size 98.7 MB
  • Downloads 9 613
  • digawe 28-12-2018
  • Diowahi 28-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Model dening TDS Tenkuu Developers Studio, VC dening Thomas Ruth, tektur dening Josue Rafael, Diprodhuksi dening Adam Murphy. Paket khusus dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Boeing 727-31 ndaftar N908JE yaiku siji-sijine 727-31 sing diganti dadi jet pribadi lan dadi perusahaan JEGE INC ing Amerika Serikat.

Lengkap nambahake adhedhasar model 3D paling apik saka TDS (Tenkuu Developers Studio) lan kokpit virtual Fantastic Thomas Ruth. Kalebu karo FMC, swara asli kanggo Boeing 727-100, Ground Handling, Panggilan lan V-Speed ​​gauge.

Langka video saka N908JE:



Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  1Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  2Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  3Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  4Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  5Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  6Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  7Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  8Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  9Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  10Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  11Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  12Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  13Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  14Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  15Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  16Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  17Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  18Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  19Pribadi Boeing 727 31 FSX P3D  20
  • Panganggité: Model dening TDS Tenkuu Developers Studio, VC dening Thomas Ruth, tektur dening Josue Rafael, Diprodhuksi dening Adam Murphy. Paket khusus dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 98.7 MB
  • Downloads 9 613
  • digawe 28-12-2018
  • Diowahi 28-12-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Model dening TDS Tenkuu Developers Studio, VC dening Thomas Ruth, tektur dening Josue Rafael, Diprodhuksi dening Adam Murphy. Paket khusus dening Rikoooo
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa