Basa

Paket Stratotanker Boeing KC-135 FSX & P3D versi 1.0

Informasi

  • Size 295 MB
  • Downloads 9 245
  • digawe 23-05-2019
  • Diowahi 23-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Gary D. Shetter III
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus
Paket lengkap kanggo FSX/ SP2 (dicoba dening Rikoooo lan kompatibel karo Prepar3D v4.5) kanthi panel VC lengkap, lan kompor boom. Dioptimalake kanggo multiplayer karo boom animasi, lan tampilan kamera kanggo pengisian bahan bakar ariel. Contains boom refueling standar, boom karo lampiran drogue, lan sistem MPRS ing model R. Rekomendasi nambah In-Flight Refueling Gauge kanggo FSX by Andy Niko lan Jivko Rusev kanggo pesawat favoritmu.

Boeing KC-135 Stratotanker yaiku pesawat militer sing ngasilake udara. Iku tanker pengisi daya jet sing paling dimuweni dening Angkatan Udhara AS ngganteni Stratotanker KC-97. Kaya seduluré, Boeing 707, KC-135 asalé saka jet Boeing 367-80, sing umum diarani "Dash-80". Bab iki pisanan ditrapake kanggo ngisi peluru strategis nanging digunakake sacara ekstensif ing perang Vietnam lan konflik salajengipun kayata Desert Storm kanggo ngluwihi jarak lan ketahanan para pejuang taktis lan pembom Tentara Angkatan Udara. Nglayani karo Angkatan Udara Amerika Serikat wiwit Juni 1957, KC-135 pungkasan dikirim menyang Angkatan Udara ing 1965.

Kabeh KC-135 sing pisanan dilengkapi karo mesin turbojet Pratt & Whitney J-57-P-59W. Ing 1980s program modifikasi pisanan dipasangi tanker 157 kanthi mesin turbofan Pratt & Whitney TF-33-PW-102. Tanker sing diowahi, ditunjuk KC-135E, ana 14% luwih hemat bahan bakar tinimbang KC-135A. Program modifikasi kapindho nampilake pesawat 500 kanthi CFM56 anyar. Tanker sing diowahi, ditunjuk KC-135R (dimodifikasi KC-135A utawa E) utawa KC-135T (dimodifikasi KC-135Q), luwih saka 25% luwih hemat bahan bakar tinimbang karo mesin sadurunge.

Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  1Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  2Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  3Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  4Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  5Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  6Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  7Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  8Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  9Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  10Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  11Paket Stratotanker Boeing KC 135 FSX P3D  12
  • Panganggité: Gary D. Shetter III
  • download
Informasi

  • Size 295 MB
  • Downloads 9 245
  • digawe 23-05-2019
  • Diowahi 23-05-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Gary D. Shetter III
  • Ora dijamin virus
    Dilindhungi dening ImunifyAV Premium
    Ora dijamin virus

Paling Keri Dianyari

05-10-2019Auster J1 Autocrat FSX  &  P3D
--------
26-09-2019Sukhoi SuperJet SSJ-100 FSX  &  P3D
--------
30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------


Basa