Boeing 787 Kulawarga + Cockpit Virtual FSX & P3D HOT
Boeing_787_Family_ _Virtual_Cockpit_FSX_P3D_1
Boeing_787_Family_ _Virtual_Cockpit_FSX_P3D_22
Boeing_787_Family_ _Virtual_Cockpit_FSX_P3D_33
Boeing_787_Family_ _Virtual_Cockpit_FSX_P3D_44



  • Pesen saka Erik BENDER (Rikoooo): Sawise limang wulan produksi aku seneng menehi a kokpit virtual anyar. Iki Boeing 787. Kokpit iki paling canggih (ing kategori Freeware) lan adhedhasar aset 3D MagKnight (waca ijin bagean). Nanging ora mung, uga paket lengkap. Pancen, aku wis nggabungake model 3D Boeing 787-8 / -9 / -10 GEnx saka TDS mula jenenge "Kulawarga".

    Ing sawetara tembung, aku nampilake "versi kabeh klebu" Boeing 787 sing siyap kanggo budhal langsung.

    Kabeh wis diprogram kanggo sampeyan, VC 100% terintegrasi karo TDS B787s. Aku nulis ulang kabeh ukuran XML supaya kompatibel, aku wis nggawe kabeh animasi kokpit virtual, saben saklar, saben pengungkit, saben tombol, saben fungsi. Aku wis nyoba lan ngowahi FDE saben pesawat supaya cocog karo model penerbangan B787. Aku wis nambahake 54 ati kualitas tinggi sing wis diatur siji-siji. Lan, luwih akeh!

    Yen sampeyan seneng download iki, coba dukung karo langganan tawaran Jumbo utawa menehi sumbangan, matur nuwun kanthi sanget.

    pelatih kokpit virtual

    Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 3Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 4Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 5Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 6Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 7Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 8Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 9Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 10Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 11Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 12Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 13Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 15Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 16Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 1Boeing 787 Cockpit Virtual Kulawarga FSX P3D 2

    Apa klebu?

    • Kokpit virtual anyar kanggo Boeing 787 (siji warga asli FSX versi lan siji asli Prepar3D versi v4)
    • Telung model eksterior (Boeing 787-8 / -9 / -10) terintegrasi karo kokpit
    • 54 ati sing dianyari kanthi 3 ati Rikoooo eksklusif.
    • Swara asli kanggo B787 GEnx dening kairi Akai http://k-akai.blogspot.com/
    • Pengukur khusus, GPS, swara lan weker GPWS, swara ngalih, Panel Pushback, kalkulator MLW, Panel GSU lan Panel Lampu.
    • 22 tampilan khusus (tampilan co-pilot, tampilan kursi mlumpat, tampilan Panel Overhead, tampilan swiwi, tampilan mesin, tampilan roda pendarat, lsp).
    • FDE sing luwih apik kanggo stabilitas lan keseimbangan sing luwih apik (ora ana irung maneh)
    • File konfigurasi AES, Intelliscene lan GSX
    • Kit pelukis umum TDS 787
    • Manual pangguna kokpit virtual lan manual B787 (file kasebut ana ing folder Dokumen)

    Elinga yen ora ana panel 2D. Nanging, sampeyan bisa mabur tanpa masalah ing mode kokpit virtual amarga aku nggabungake windows pop-up kanggo avionik dhasar.

    Ati-ati, ana rong versi sing bisa dipilih nalika instalasi:

    - Salah siji versi sing dioptimalake kanggo FPS yaiku tanpa grafik aeronautika ing layar MFD lan PFD (ora ana informasi navigasi), mula kabeh bakal ditampilake ing GPS.

    - Utawa versi normal, nanging bisa menehi pengaruh gedhe ing FPS, gumantung saka kekuwatan komputer.
    FPS = Frame rate per detik

    header model eksterior

    gambar 23gambar 24gambar 25gambar 26gambar 27gambar 28gambar 29gambar 30gambar 31gambar 32gambar 33gambar 34gambar 35gambar 36gambar 37gambar 38gambar 39gambar 40gambar 41gambar 42

    Ukuran anyar kanggo GPS

    Pengukur anyar iki nindakake kabeh fungsi GPS 500 kanthi tambahan
    fitur ditambahake. Sawetara fitur anyar yaiku:

    • Tuning frekuensi ILS (ora ana sing golek peta maneh)
    • Tuning Otomatis menyang VOR lan NDB
    • Tuning sing bisa dipilih menyang VOR lan NDB
    • Bandara sing paling cedhak, VOR, NDB, lan Intersection bisa digoleki nomer apa wae
    • Peta medhia resolusi dhuwur kanthi landasan teduh
    • Tampilan pesawat liyane (TCAS)
    • Peta TAWS
    • Peta Rencana Penerbangan
    • Peta sing ora klucut kanthi overlay sing bisa dipilih
    • Rencana Penerbangan Rinci
    • Navigasi gampang ing antarane kaca
    • Pendekatan sing dipilih lan diaktifake kanthi rong klik mouse
    • Bantuan Localiser lan Glideslope Nav
    • Fitur langsung menyang
    • Werna latar
    • Dhaptar landasan pacu
    • Peta sing bisa dipindhah
    • Pilihan Transisi Pilihan
    Sanajan pangukur iki ora adhedhasar ukuran nyata, tegese duwe tampilan lan aran sing padha
    menyang tampilan sinoptik interaktif ing Boeing 787.

    Gambar 024Gambar 025Gambar 026Gambar 027Gambar 028Gambar 029Gambar 030Gambar 031Gambar 032Gambar 034Gambar 038Gambar 040Gambar 050Gambar 052Gambar 056Gambar 058Gambar 060Gambar 062Gambar 065Gambar 067Gambar 069Gambar 000

    Idin sing ditampa kanggo proyek iki

    • Kanthi ijin saka Hiroshi Igami (TDS) sing nggawe model eksterior
    • Kanthi ijin nggunakake aset saka Mariano Gonzalez (MagKnight) saka X-plane (versi freeware 05.2)
    • Kanthi ijin nulis ulang kabeh pangukuran 787 2d saka Gavin Munro (b787v21.zip)
    • Kanthi ijin nggunakake kabeh cet saka Carlos Eduardo Salas

    Kontributor proyek

    Proyek iki ora bakal bisa ditindakake tanpa kontributor kasebut. Matur suwun sanget:

    • Gavin MUNRO kanggo panel 2D sing apik lan ngewangi aku program XML.
    • Hiroshi IGAMI amarga ngewangi kokpit virtual, tekstur lan panjelasan virtual
    • Ken WEBBER kanggo tekstur VC definisi tinggi lan ati Rikoooo
    • Oniel BLACK kanggo mbantu aku karo 3DS Max lan nggawe sawetara animasi
    • Mariano GONZALEZ amarga menehi ijin nggunakake aset FREEWARE saka B787 kanggo X-Plane.
    • Carlos Eduardo SALAS amarga wis ngidini aku nggunakake ati ing paketku, uga matur nuwun kanggo para kreator liyane kanggo ati sing ora daklakoni.
    • Hiroaki Itoh amarga mbantu aku kesalahan debug lan kanggo nyoba model penerbangan pesawat lan sistem kokpit virtual.

    Dhaptar ati saiki


    === Boeing 787-8 ===

    Rikoooo Livery 1
    Airlines
    Thomson Airways
    Royal Air Maroc
    Kenya Airways
    Jetstar Airways
    Japan Airlines "Ghibli Jet"
    Hainan Airlines
    Ethiopian Airlines
    Jetairfly
    China Southern Airlines
    Air India
    Aeromexico
    Oman Air
    Uni Emirat Arab
    Xiamen Air
    Royal jordanian
    Qatar Airways
    Japan Airlines
    Cina Kidul B-2725
    Arke
    Aliansi bintang Air India
    Air Canada
    Azerbaijan Airlines
    American Airlines
    Air Austral
    === Boeing 787-9 ===

    Rikoooo Livery 2
    Air France
    Airlines
    Syarikat Penerbangan Arab Saudi
    KLM PH-BHC
    Hainan Airlines
    Vietnam Airlines
    Japan Airlines
    American Airlines
    Etihad Airways
    Air Canada
    === Boeing 787-10 ===

    Rikoooo Livery 3
    KLM
    Airlines
    Fly Emirat
    Etihad Airways
    Eastern Airlines
    American Airlines
  • Updated on 14 / 03 / 2021: Versi Stabil 1.1
    - Teks SPD sing tetep mesthi ditampilake ing PFD.
    - GPS wiwit versi 1.6 nganti versi 1.8:
    • Solusi utama ing Versi 1.6 kanggo masalah 180 derajat bujur saiki wis dimodifikasi saengga garis lintang lan Bujur saka titik-titik kesalahan sing salah saiki ditampilake ing layar Persimpangan Paling cedhak.
    • Fitur anyar wis ditambahake kanggo nampilake jarak sing dituju ing layar MAP.
    • Fitur anyar liyane yaiku nampilake frekuensi aktif ing layar VOR Paling cedhak lan NDB Paling cedhak.
    • Pangowahan kosmetik liyane digawe kanggo nggawe layar luwih rapi lan njupuk sintaks sing ora prelu. Pangowahan kasebut meh ora bisa ditemokake.


    Dianyari ing 18 / 12 / 2020: Paket Boeing 787 Family + Virtual Cockpit saiki dianyari saka versi Beta 0.93 kanggo versi Stabil 1.0. Akeh kewan omo sing wis diatasi, mabur nganggo 787 iki nyenengake tenan!

    Mangkene pangowahan sing tak lakoni:
    • 787-8-9-10 saiki dikompilasi lan bertekstur kanthi dhukungan PBR (Rendering Berbasis Fisik) kanggo Prepar3D v4 lan v5, FSX ora ndhukung PBR. Cathetan: Ing P3D tekstur v4 bisa katon greyish yen dideleng saka sudhut tartamtu, kanggo ndandani iki sampeyan kudu mateni (Mati) "Refleksi dinamis" ing P3D setelan. Saliyane, ora ana masalah kaya iki P3D v5:
      bayangan dinamis
    • Tambahan lan konfigurasi pangukur sing ilang kanggo Autoland ILS CAT II / III khusus kanggo TDS 787 digawe dening Dimitrios Moschos (waca file AUTOLAND_Readme.txt ing Dokumen sampeyan). Saiki 787 saiki bisa mlebu dhewe nganggo ILS!
    • MODE TERRAIN tetep ora ditampilake ing layar MFD gedhe:
      TERR
    • Mode TAWS (Kesadaran lan Sistem Peringatan Terrain) saiki sing nampilake peta:
      WXR
    • Nilai RANGE tetep ora bisa digunakake kanthi normal.
    • Telpon ALAMMU MASTER cepet-cepet.
    • Ndandani sawetara kesalahan pamrograman suntingan ing pangukuran TDS787.
    • Pelebaran layar GPS.
    • Pengukur GPS saiki ing versi 1.8, masalah frekuensi ILS sing padha wis diatasi. (Matur suwun khusus kanggo Gavin Munro kanggo pitulung)
    • Modifikasi nilai "lift_scalar" kanggo saben model ing file "Aircraft.cfg" kanggo nggawe pendaratan luwih lancar karo Autoland.

    Cara nindakake pendaratan ILS nganggo Rikoooo GPS B787




    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versiStabil 1.1
  • Rating
    (290 Votes)
  • Size 511 MB
  • Downloads 49 945
  • digawe 13-09-2020
  • dianyari 14-03-2021
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Aset VC dening Magknight lan konversi dening Rikoooo. Gauges XML adhedhasar Gavin Munro. Model eksterior dening Hiroshi Igami (TDS). 787 GEnx Soundset dening Kairi Akai. Rikoooo Liveries dening Ken WEBBER. Liyane sing digawe ati dening Carlos Eduardo Salas
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan