Basa

POSKY Embraer ERJ 145 FSX

Informasi

Dianyari April 25, 2010: ukuran Telpon sing padha ora ditampilake ing kokpit virtual

Mbokmenawa salah siji sing paling apik ing web FSX. Iki minangka tambahan kanggo FS2004 nanging 100% diadaptasi kanggo FSX: SP1 lan SP2 kompatibel. Cukup ndeleng gambar kokpit virtual ing ndhuwur kanggo ngerti apa kualitas sing kita ngomong babagan. Apik banget! Efek wengi banget nyata

Ing paket iki, aku wis klebu lan dicocogake 11 cat: Air France, Swiss International Air Lines, Amérika Eagle, China Eastern Airlines, Forca aérea Brazileira (varian militèr), US Airways Express, Delta Connection, BA Connect (BA) Continental Express , Alitalia 700th, City Airlines

Warning file gedhe 154 MB
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa