Basa

Embraer 120ER Brasilia PAD FSX

Informasi

Kanggo varian kompatibel FS2004 klik kene

paket lengkap kanggo FSX (model, kokpit virtual lan swara) teka kanthi tekstur papat: Air France (Regional), United Express, USAir Express (sajarah), Provinsi Canarias. Penting maca manual klebu ing Pack.
The Embraer 120 Brasilia yaiku pesawat turboprop kembar karo kursi 30 diprodhuksi dening Embraer ing Sao Jose dos Campos ing Negara São Paulo.

Punika powered by loro turbin PW118B Pratt & Whitney, saben ngirimke 1,800 hp ing batang. kacepetan njelajah watara 300 knots (555 mph) lan wis sawetara 800 nm (1,481 km) ing lengkap mbukak. ceiling operasional sawijining kaki 32,000 (9,754 m), senadyan ora diklasifikasikaké RVSM, iku winates kanggo 29,000 kaki ing Eropah.

Swara 350 salinan saka pesawat iki wiwit dibangun. Saperangan Airlines Eropa wis digunakake minangka pesawat Liaison ing Eropah (Air Littoral, DAT, DLT, Excel, Regional, Atlantic Air pitulungan). Dheweke bakal diganti dening EMB 135.
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa