Embraer EMB120 Brasilia V1.1 FSX & P3D HOT
Embraer_EMB120_Brasilia_V1.1_FSX_ & _P3D_1
Embraer_EMB120_Brasilia_V1.1_FSX_ & _P3D_22
Embraer_EMB120_Brasilia_V1.1_FSX_ & _P3D_33
Embraer_EMB120_Brasilia_V1.1_FSX_ & _P3D_44


  • Iki FSX Akselerasi / SP2 (lan Prepar3D) versi populer Embraer Erick Cantu EMB120 Brasilia. Kabèh bab FS2004 versi ing kene nanging ditingkatake ing Gmax kanggo njupuk kauntungan saka FSX fitur asli.

    The Embraer 120 Brasilia yaiku pesawat turboprop kembar karo kursi 30 diprodhuksi dening Embraer ing Sao Jose dos Campos, ing negara São Paulo.

    Didhukung dening rong turbin PW118B Pratt & Whitney, masing-masing ngirimake 1800 hp ing poros kasebut. Kacepetan pelayaran udakara 300 knot (555 km / jam) lan nduwe kisaran 800 nm (1481 km) kanthi beban penuh. Langit-langit operasionalane 32 kaki (9754 m), sanajan ora diklasifikasikake RVSM, nanging winates nganti 29,000 kaki ing Eropa.

    EMB 120 par Polo91240 kanggo Rikoooo.com



    emb120fsx rtm EMB120 fsx nganyari

    fitur:
    • Pandhuane dhewe, bump peta, lan peta specular
    • FSX animasi tartamtu
    • 12 kualitas ati lan template tekstur kosong
    • FDE, panel, muni, lan VC saka standar Beechcraft King Air 350
    Dites ing Windows Vista / 7 karo DX9, uga pratayang DX10 aktif. Apa bisa ing Windows XP

    snap434
  • Updated on 07 / 03 / 2018: Saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4, nambah panel GPWS kanthi weker tartamtu kanggo Embraer EMB120, nambahake pengukur sing kanthi otomatis ngitung kacepetan V1, Vr lan V2 gumantung saka bobote pesawat (V-Speed ​​Jacob Larsen). Bug bug mbecike. Paket sadurunge wis diatur lan siyap digunakake.



    Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan