Basa

Embraer EMB120 Brasilia V1.1 FSX & P3D

Informasi

Updated on 07 / 03 / 2018: Saiki 100% kompatibel karo Prepar3D v4, nambahake panel GPWS kanthi weker spesifik kanggo Embraer EMB120, nambahake ukuran sing kanthi otomatis ngitung kecepatan V1, Vr lan V2 gumantung marang bobot pesawat (Yakub Larsen's V-Speed). Minor kewan omo fix. Paket kanthi wis diatur lan siap digunakake.
Iki FSX Akselerasi / SP2 (lan Prepar3D) versi populer Embraer Erick Cantu EMB120 Brasilia. Kabèh bab FS2004 versi ing kene nanging ditingkatake ing Gmax kanggo njupuk kauntungan saka FSX fitur asli.

The Embraer 120 Brasilia yaiku pesawat turboprop kembar karo kursi 30 diprodhuksi dening Embraer ing Sao Jose dos Campos, ing negara São Paulo.

Punika dipersembahaken déning kalih turbin PW118B Pratt & Whitney, saben nyerahaken hp 1800 ing batang. Kacepetan cruise iku kira-kira 300 knots (555 km / h) lan duwe jarak 800 nm (1481 km) kanthi full load. Papan langit-langit operasional yaiku kaki 32 (9754 m), sanajan ora diklasifikasikake RVSM, diwatesi karo kaki 29,000 ing Eropa.

EMB 120 par Polo91240 kanggo Rikoooo.com



emb120fsx rtm EMB120 fsx nganyari

fitur:
  • Pandhuane dhewe, bump peta, lan peta specular
  • FSX animasi tartamtu
  • 12 kualitas ati lan template tekstur kosong
  • FDE, panel, muni, lan VC saka standar Beechcraft King Air 350
Dites ing Windows Vista / 7 karo DX9, uga pratayang DX10 aktif. Apa bisa ing Windows XP

snap434
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa