Embraer EMB-110 Bandeirante FSX & P3D & FS9 HOT
fsx 2016-03-06 09-29-14-70
fsx 2016-03-06 09-29-40-872
fsx 2016-03-06 09-31-43-753
fsx 2016-03-06 09-28-05-514


  • Indah Embraer 110 digawe dening Edgar López Guinart sing kompatibel karo FS2004, FSX / Uap lan P3D. 3.0 versi iki kasedhiya karo model kargo lan penumpang kanthi kokpit virtual 3D lan panel 2D, animasi, dokumen lan manual, swara khusus, efek, dinamika penerbangan nyata lan liya-liyane.

    fsx 2016-03-06 09-33-26-54fsx 2016-03-06 09-34-16-80fsx 2016-03-06 09-34-57-12



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi3.0
  • Rating
    (6 Votes)
  • Size 20.5 MB
  • Downloads 15 041
  • digawe 06-03-2016
  • dianyari 07-03-2016
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Auto-install Instalasi versi 10
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi) ➕ Microsoft Flight Simulator 2004
  • download
  • Panganggité:
  • Edgar Guinart López external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan