Basa

Embraer EMB-120 Mega Pack FSX & P3D

Informasi

Paket UNRI lan lengkap Embraer EMB-120 (model + kokpit virtual + panel 2d + swara pribadi + daftar + referensi + referensi + 34 repaints) pesawat kembar XnUMX-turboprop diproduksi ing negara São Paul ing Brasil. Model iki digawe dening Eric Cantu, diowahi dadi native FSX format dening Eagle Rotorcraft Simulasi, uga kompatibel karo Prepar3D v4.

Paket iki dirancang dening Rikoooo (matur nuwun karo Chris Evans kanggo gambar lan inspirasi) dilengkapi akeh perbaikan ing file Aircraft.cfg. Pesawat kasebut utamane dipasang saka panel Marcus Gama 2d (khusus kanggo EMB-120), kokpit maya saka standar FSX KingAir dipasang maneh karo garis-garis EMB-120. Swara kasebut kalebu Adam Murphy lan dirancang khusus kanggo model iki. Kalebu swara ing kokpit kayata GPWS lan weker beda (ngati-ati fitur iki ora bisa ditindakake P3D v4 amarga tolok sing tanggung jawab kanggo bit 64 iki ora kompatibel, kabeh liya ok).

Manual sing ana ing Documents (utawa My Documents) folder "Doc panel" intuisi lan bakal ngidini sampeyan kanthi gampang sinau dhewe karo prosedur dhasar, kalebu miwiti ing Cold & Dark.

Ing repaints ana kualitas apik banget lan ngemot "peta bump" sing nambahake lapisan 3D kanggo mbukak osilasi permukaan ing bidang.

Daftar repaints: Sky Bahamas, Brasilia 300th Livery, Australasia, Airnorth, Koneksi Delta, Continental Express, United Express, KLM excel, British Airways, FEDEX, DHL, GoAir Citylink, Skynet 25, Palmeto Express, Comair, Skywest, Airjet, Swiftair (Spanyol), Blank werna, ERS House Colors, Air France, Air Minas, Forca Aérea Brasileira, SkyWest, Rio Sul (PT-LXN) ), Rio Sul (PT-SLE), Rico (PT-WZM), Eksperimental, Forca Aérea Brasileira (VC-97), Forca Aérea Brasileira (YC-97).

Titik kanggo mangerteni (kabeh sing wis dijelasake ing manual):
  • Nalika sampeyan miwiti pesawat, sampeyan bakal nemokake yen sirkuit sawetara instrumen ora dikawruhi kalebu PFD, MFD lan radio, iki normal sampeyan kudu ngalih "Radio Master" menyang "On" saka panel 2d ing sisih tengen.
  • Tombol kanggo ngaktifake autopilot (AP) ing throttles panel ndhuwur radio (ora katon luwih).
  • Ora mungkin nyelehake katup lengkap tanpa mbatalake tungkake safety kuning sing ana ing sadhuwure throttles (ora perlu takon apa sampeyan ora ngluwihi 10% N1).

0panel2demb120housedelta4emb120klmba4emb120usgo1emb1203pack1
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa