Embraer EMB-120 Mega Pack FSX & P3D HOT
emb120dhfed1
emb120skywest2pk22
emb120klmba73
VC-EMB1204


  • Paket unik lan lengkap Embraer EMB-120 (model + virtual kokpit + panel 2d + swara pribadi + manual + dhaptar priksa + referensi + 34 cat) pesawat kembar turboprop 30 kursi sing diproduksi ing negara bagian São Paul ing Brasil. Model kasebut digawe dening Eric Cantu, diowahi dadi asli FSX format dening Eagle Rotorcraft Simulasi, uga kompatibel karo Prepar3D v4.

    Paket iki dirancang dening Rikoooo (matur nuwun karo Chris Evans kanggo gambar lan inspirasi) dilengkapi akeh perbaikan ing file Aircraft.cfg. Pesawat kasebut utamane dipasang saka panel Marcus Gama 2d (khusus kanggo EMB-120), kokpit maya saka standar FSX KingAir dipasang maneh karo garis-garis EMB-120. Swara kasebut kalebu Adam Murphy lan dirancang khusus kanggo model iki. Kalebu swara ing kokpit kayata GPWS lan weker beda (ngati-ati fitur iki ora bisa ditindakake P3D v4 amarga tolok sing tanggung jawab kanggo bit 64 iki ora kompatibel, kabeh liya ok).

    Manual sing ana ing folder "Doc panel" Dokumen (utawa Dokumen Kula) iku intuisi lan bakal ngidini sampeyan kanthi cepet ngerti prosedur dhasar, kalebu wiwit Cold & Dark.

    Ing repaints ana kualitas apik banget lan ngemot "peta bump" sing nambahake lapisan 3D kanggo mbukak osilasi permukaan ing bidang.

    Dhaptar repaints: Sky Bahamas, Brasilia Lithththththththth, Australasia, Airnorth, Delta Connection, Continental Express, United Express, excel KLM, British Airways, FEDEX, DHL, GoAir Citylink, USAir Express (Old), United Express (Werna anyar) Anniversitas Skywest 300, Palmeto Express, Comair, Skywest, Airjet, Swiftair (Spanyol), Warna kosong, Warna Rumah ERS, Air France, Air Minas, Forca Aérea Brasileira, SkyWest, Rio Sul (PT-LXN), Passaredo (PT-SLE ), Rio Sul (PT-SLE), Rico (PT-WZM), Eksperimental, Forca Aérea Brasileira (VC-25), Forca Aérea Brasileira (YC-97).

    Titik kanggo mangerteni (kabeh sing wis dijelasake ing manual):
    • Nalika sampeyan miwiti pesawat, sampeyan bakal nemokake yen sirkuit sawetara instrumen ora dikawruhi kalebu PFD, MFD lan radio, iki normal sampeyan kudu ngalih "Radio Master" menyang "On" saka panel 2d ing sisih tengen.
    • Tombol kanggo ngaktifake autopilot (AP) ing throttles panel ndhuwur radio (ora katon luwih).
    • Ora mungkin nyelehake katup lengkap tanpa mbatalake tungkake safety kuning sing ana ing sadhuwure throttles (ora perlu takon apa sampeyan ora ngluwihi 10% N1).

    0panel2demb120housedelta4emb120klmba4emb120usgo1emb1203pack1



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan