Cessna 414A Canselor PAD FSX HOT
Cessena_414A_Chancellor_1
Cessena_414A_Chancellor_22
Cessena_414A_Chancellor_33
Cessena_414A_Chancellor_44


  • Kanggo versi FS2004 klik kene
    Jet bisnis lan Pariwisata 6 nganti 8 papan saka kulawarga Cessna sing misuwur. Kanthi panel, VC lan swara. Apik banget add-on sing kalebu manual, dokumentasi lan dhaptar priksa lengkap. Kalebu rong repotte. Ora kompatibel karo 10 DirectX.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • Rating
    (27 Votes)
  • Size 7.29 MB
  • Downloads 27 086
  • digawe 22-06-2009
  • dianyari 07-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format Port-Over - Ora kompatibel P3Dv4 +
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Premier Aircraft Design external
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan