Basa

Cessna Citation 500 2008 FSX-SP2

Informasi

Cessna Indah Citation 500 / Aku bisnis jet kanggo FSX, nduweni swiwi sing canggih banget karo efek pantes banget nyata, kalebu telung repaints lan versi mewah.
Pesawat digawe ing GMax. Kokpit virtual interaktif, bagéan sing obah lan animasi penumpang.

Kudu diuji!


Kategori Bisnis Jet - 26 penumpang ing darat - transportasi umum
Manufacturing Miturut Cessna Aircraft Company (USA) saka 1971 kanggo paling sethithik 146 salinan mung kanggo versi iki.
unit Metal pressurized - Wings Wings Bass - Panjang 13 ml - 14 ml Span - Tinggi 4 ml
Bobot angkat 3821 kg - Dibangkitake Tail - Trike
Motorisasi 2 Turbo JT15D-1 diprodhuksi dening Pratt & Whitney
Performance Maksimum bobot tawuran 5375 kg - Kecepatan pelayaran 260 kts (482 mph) nganti 12900 ml
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa