FSND Cessna C310Q FSX HOT
FSND_Cessna_C310Q_1
FSND_Cessna_C310Q_22
FSND_Cessna_C310Q_33
FSND_Cessna_C310Q_44


  • piranti ngédap dimaksudaké kanggo mibur in mode kokpit virtual karo aliran realisme gedhe.

    The Cessna 310 dibangun liwat 5400 salinan sak taun 27 saka produksi. The Cessna 310 iki dipasaraké ing versi asli ing 1954 (pesawat pisanan Jan. 3, 1953) kanggo ketemu ing kompetisi Beechcraft Baron lan Piper Aztec lan liyane. Lajeng piyambakipun pindhah liwat luwih saka limalas versi. Njelajah kacepetan 360 km / h, max DLL 861 kg, 783 liter tangki bahan bakar karo tip wing pilihan, Consumer saben jam saka liter 122

    Maca "MUST_READ.rtf" file sing rawuh karo, instruksi penting lan maneuvers setir sing dibutuhaké.



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE


Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan