Basa

Cessna Stationair 206 Coast Guard FSX

Informasi

  • Size 18.2 MB
  • Downloads 16 261
  • digawe 31-01-2011
  • Diowahi 07-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes. Update dening Mark "Fireball" Rooks saka RDG Pesawat
Cessna TU206. Iki Brian C. Selb kang Cessna 206 Painted ing United States Coast Guard Colors.
The Cessna 206 kagantos Cessna 205 saka 1962, ing baris saka pesawat Originally diprodhuksi minangka kreta stasiun sarana kloter, katurunan saka Cessna 210. Dipunkenal minangka Super Skywagon, sing jeneng iki dropped ing 1969, lan ing 1971 jinis iki diprodhuksi minangka U206F Stationair, karo nyonggo telung bilah anyar. Varian klebu ing P206 ( "P" kanggo pribadi, tinimbang standar pressurized), tanpa lawang kargo, lan karo spats deluxe interior lan streamlined wheel, lan TU206A, karo engine TSIO-520-C turbocharged.

Pesawat turbocharged TU206 iki kalebu Gauge Fix Brian C. Selb kanggo panel 3D lan 2D kanggo FSX

- Opening Doors: CTRL + E.

- Akses Motor CTRL + E + 2.
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes. Update dening Mark "Fireball" Rooks saka RDG Pesawat
  • download
Informasi

  • Size 18.2 MB
  • Downloads 16 261
  • digawe 31-01-2011
  • Diowahi 07-06-2012
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL Port-Over ora kompatibel P3Dv4
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE
  • download
  • Panganggité: Tim Piglet Conrad - Piglets Peculiar Planes. Update dening Mark "Fireball" Rooks saka RDG Pesawat

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa