Basa

Paket FSND CitationX Ultra FSX & P3D

Informasi

Updated on 04 / 06 / 2018: Saiki kompatibel karo Prepar3D v4 +. 10 versi Pemasang otomatis.
native FSX - P3D model karo kokpit 2D. Kokpit maya. Pesawat rinci lan kualitas apik banget.

Fitur: 2D kokpit. Kokpit maya. Nggawe Sistem APU. Computer Management Management Computer *. "FMC" King Bendix / Aviation Umum FMC / GPS dening Garrett Smith. Animasi lengkap kalebu lawang metu. FSX kompatibilitas gapura terminal. Wing fleksibel ... lan akeh tambahan sing luwih nyata!

Matur nuwun kanggo Alejandro Rojas Lucena (FSND) kanggo ijin kanggo sijine file iki ing rikoooo ing otomatis nginstal.

The Cessna Citation X bisnis medium pesawat jet long-macem. The Citation X dipersembahake dening loro mesin turbofan Rolls-Royce lan dibangun dening Cessna Aircraft Company in Wichita, Kansas. Iku jet sipil paling cepet operasional ing donya. Account Citation Jet bisnis nyakup enem béda "kulawarga" saka pesawat. Senajan adhedhasar Citation III sadurungé, VI lan VII model, ing Citation X punika beda Ngartekno, karo desain wing sakabehe anyar, mesin, lan fitur kokpit kaca. The Citation Ten iku sawijining model nganyari karo apik mesin lan avionics.

Daube image1341

Daube image1350
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa