Basa

Cessna Citation Sovereign FSX & P3D

Informasi

  • Size 28.2 MB
  • Downloads 11 026
  • digawe 06-09-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Hak cipta © 2017 Alex Sandro Guedes Silva, dingerteni dening Christoffer Petersen, dikonversi déning Bigmike
Cessna Citation Konstitusi asli kanggo FSX, klebu swara adat, kokpit virtual, GPWS, animasi, koreksi Aircraft.cfg digawe dening Rikoooo. FSX konversi dening Bigmike. Uga cocog karo Prepar3D v4 (64bits).

Cessna Citation Sovereign adalah pesawat bisnis sing dirancang lan dibangun ing Amerika Serikat. Panjenengané ndamel pesawat pisanan ing awal abad 21.

Prepar3D 2017 09 06 22 27 53 04Prepar3D 2017 09 06 22 31 00 16Prepar3D 2017 09 06 22 32 00 95
  • Panganggité: Hak cipta © 2017 Alex Sandro Guedes Silva, dingerteni dening Christoffer Petersen, dikonversi déning Bigmike
  • download
Informasi

  • Size 28.2 MB
  • Downloads 11 026
  • digawe 06-09-2017
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Hak cipta © 2017 Alex Sandro Guedes Silva, dingerteni dening Christoffer Petersen, dikonversi déning Bigmike

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa