Basa

FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX & P3D versi 4.0

Informasi

  • Size 130 MB
  • Downloads 10 972
  • digawe 02-04-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Roehl
Tambahan banget kanggo Cessna U206G Soloy MK1, kalebu enem model beda (kalebu Skydive lan versi sing ngambang) lan pirang-pirang liveries. Cockpit kanthi dimodelaken ing 3D, alat ukur nyata 3D, suara khusus, tekstur ing definisi tinggi, manual digambar ing PDF. Aja ketinggalan adoh gedhe iki sing paling apik ing Rikoooo, amarga pengarang Thomas Roehl.

Pesen penting: XMLTools kudu diinstal supaya bisa nggawe prilaku mesin sing realistis. Monggo pilih, banjur ngundhuh lan nginstal versi Alat XML sing cocok kanggo Flight Simulator kanthi nderek pranala iki (Yen Alat XML wis diinstal ing Flight Simulator, sampeyan bisa nglirwakake pesen iki): https://www.fsdeveloper.com/forum/members/taguilo.1802/#resources

Kabar :
pandhu arah
Garmin standar gampang diuripake kanthi roda mouse - tombol nduweni dimming, supaya terus muter. Sing ora duwe roda mouse, bisa ngalih karo tombol mouse kiwa kanthi mencet kaping pirang-pirang ing tombol C lan dim. Mbalik maneh nganggo tombol mouse sisih tengen.

FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  1FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  2FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  3FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  4FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  5FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  6FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  7FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  8FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  9FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  10FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  11FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  12FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  13FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  14FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  15FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  16FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  17FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  18FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  19FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  20FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  21FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  22FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  23FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  24FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  25FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  26FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  27FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  28FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  29FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  30FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  31FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  32FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  33FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D  34
Informasi

  • Size 130 MB
  • Downloads 10 972
  • digawe 02-04-2018
  • Diowahi 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Thomas Roehl

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa