FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX & P3D HOT
FlightPort_Cessna_U206G_Soloy_Mark_1_FSX_P3D_1
FlightPort_Cessna_U206G_Soloy_Mark_1_FSX_P3D_22
FlightPort_Cessna_U206G_Soloy_Mark_1_FSX_P3D_33
FlightPort_Cessna_U206G_Soloy_Mark_1_FSX_P3D_44


  • Rincian banget add-on kanggo Cessna U206G Soloy MK1, kalebu enem model sing beda (kalebu Skydive lan versi nganggo apungan) lan sawetara ati. Model kokpit kanthi 3D, tolok nyata ing 3D, swara sing disesuaikan, tekstur kanthi definisi dhuwur, manual sing digambar ing PDF. Aja luput banget babagan iki add-on kang minangka salah sawijine Rikoooo, matur nuwun karo penulis Thomas Roehl.

    Pesen penting: XMLTools kudu diinstal kanggo nggawe prilaku mesin kasebut realistis. Pilih, banjur unduh lan instal versi XML Tools sing cocog kanggo Simulator Penerbangan kanthi nututi link iki (Yen Alat XML wis diinstal ing Simulator Penerbangan, sampeyan bisa nglirwakake pesen iki): https://www.fsdeveloper.com/forum/members/taguilo.1802/#resources

    Kabar
    pandhu arah
    Garmin standar gampang diuripake kanthi roda mouse - tombol nduweni dimming, supaya terus muter. Sing ora duwe roda mouse, bisa ngalih karo tombol mouse kiwa kanthi mencet kaping pirang-pirang ing tombol C lan dim. Mbalik maneh nganggo tombol mouse sisih tengen.

    FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 1FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 2FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 3FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 4FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 5FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 6FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 7FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 8FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 9FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 10FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 11FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 12FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 13FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 14FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 15FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 16FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 17FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 18FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 19FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 20FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 21FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 22FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 23FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 24FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 25FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 26FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 27FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 28FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 29FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 30FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 31FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 32FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 33FlightPort Cessna U206G Soloy Mark 1 FSX P3D 34



  • Ora Ana Ganti Log














  • MAJALAH ...













  • MAJALAH ...










INFORMASI FILE

  • versi4.0
  • Rating
    (8 Votes)
  • Size 130 MB
  • Downloads 17 745
  • digawe 02-04-2018
  • dianyari 14-08-2018
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • format native FSX / P3D format
  • Auto-install Instalasi versi 10.5
  • Dhaptar kompatibilitas:
    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition ➕ Microsoft Flight Simulator X (Kabeh versi)
  • download
  • Panganggité:
  • Thomas Roehl
  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan