Basa

ReX road & textures FSX & P3D

Informasi

Pamasang sing wis dianyari kanggo v10.2, kompatibilitas FSX Steam Edition lan Prepar3D (versi apa wae)
Iki modifikasi dalan lan dalan gedhe saka Flight Simulator X utawa Prepar3D, add-on iki bakal ngganti tekstur sampeyan kanthi definisi dhuwur tekstur anyar (7 cm utawa resolusi cm 15 cm) lan dalan sampeyan bakal luwih nyata.

Sak uninstallation, installer bakal mulihake file asli, sampeyan duwe apa-apa kanggo nindakake kabeh wis otomatis déning Rikoooo!
gambar
Informasi


Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa