Basa

HD Moon Texture Replacement FSX & P3D versi 3.0

Informasi

  • Size 40.8 MB
  • Downloads 24 032
  • digawe 28-01-2011
  • Diowahi 29-08-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Marco Fischbach
Pemasang otomatis dianyari kanggo versi 10. HD Moon ditingkatake kanggo versi 3.0, kompatibilitas P3D
Nggantèkaké tekstur 15 saka rembulan liwat tekstur High Definition sing nggawe dandan nyata ing syarat-syarat aliran realisme.

Kajaba iku saiki bisa nggunakake 2048x2048 tinimbang 1024x1024 utawa 512x512 tekstur sing wis diatasi. Iki tegese tambah saka 3200% ing babagan resolusi dibandhingake karo tekstur 64x64 biyasane.

instalasi 100% automatised. Program bakal mulihake file asli sak Busak instal.

Moon
  • Panganggité: Marco Fischbach
  • download
Informasi

  • Size 40.8 MB
  • Downloads 24 032
  • digawe 28-01-2011
  • Diowahi 29-08-2017
  • Commons Perangkat sing aman external
  • Instal otomatis Instalasi versi 10
  • Diuji OK karo FSX + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Panganggité: Marco Fischbach

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa