Basa

Airbus A330-200 FSX & P3D versi 2

Informasi

  • Size 88.8 MB
  • Downloads 60 103
  • digawe 27-05-2009
  • Diowahi 21-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pangarang: Thomas Ruth, repack dening Rikoooo
Updated on 10 / 09 / 2018 : Auto-installer v10.5, saiki kompatibel Prepar3D v4 +, versi paket 2 dening Thomas Ruth, ati-ati anyar Air France lan Aer Lingus, nambah GPWS, nambah FMC, nambah sistem manajemen, nambah swara khusus kanggo mesin GE, RR lan PW, ditambahake ukuran V-Speed , ditambahake Panel Data Penerbangan, nambah tekstur anyar kanggo kokpit virtual. Nganyari anyar (2012) saka kokpit virtual dening Thomas Ruth.
Tambahan gedhe iki diwenehake dening Thomas Ruth, Airbus A330-200 kalebu model RR, GE lan PW. Kanggo FSX lan Prepar3D.
Paket iki kalebu lima liveries: Air France "lawas" lan "anyar", Air Transat, Aer Lingus lan Lufthansa kanthi swara beda sing disesuaikan kanggo mesin Rolls Royce, General Electric lan Pratt & Whitney. Canggih kokpit virtual fungsional karo FMC lan GPWS. Uga: Sistem pengukuran lan sistem manajemen V-Speed.

Airbus A330 200 FSX P3D  1Airbus A330 200 FSX P3D  2Airbus A330 200 FSX P3D  3Airbus A330 200 FSX P3D  4Airbus A330 200 FSX P3D  5Airbus A330 200 FSX P3D  6Airbus A330 200 FSX P3D  7Airbus A330 200 FSX P3D  8Airbus A330 200 FSX P3D  9Airbus A330 200 FSX P3D  10Airbus A330 200 FSX P3D  11Airbus A330 200 FSX P3D  12Airbus A330 200 FSX P3D  13Airbus A330 200 FSX P3D  14Airbus A330 200 FSX P3D  15Airbus A330 200 FSX P3D  16Airbus A330 200 FSX P3D  17Airbus A330 200 FSX P3D  18
  • Pangarang: Thomas Ruth, repack dening Rikoooo
  • download
Informasi

  • Size 88.8 MB
  • Downloads 60 103
  • digawe 27-05-2009
  • Diowahi 21-04-2019
  • Commons Perangkat sing aman external
  • VC 3D Virtual Cockpit
  • MDL native FSX Lan / utawa P3D
  • Instal otomatis Instalasi versi 10.5
  • Diuji OK karo FSX-SP2 + Acc + FSX-SE + P3Dv1 + P3Dv2 + P3Dv3 + P3Dv4
  • download
  • Pangarang: Thomas Ruth, repack dening Rikoooo

Paling Keri Dianyari

30-08-2019MiG-23 Flogger FSX  &  P3D
--------
26-08-2019Dassault Falcon 20E FSX  &  P3D
--------
23-08-2019Bombardier Global Express XRS FSX  &
--------
22-08-2019Antonov AN-32 FSX  &  P3D
--------
22-08-2019Anter jemput angkasa Antonov AN-225 FSX  &
--------


Basa