Basa
Mlebu menyang akun sampeyan
Register
Utawa mlebu karo

Airbus A330-200 FSX & P3D

Airbus_A330-200_FSX_P3D_1
Airbus_A330-200_FSX_P3D_22
Airbus_A330-200_FSX_P3D_33
Airbus_A330-200_FSX_P3D_44
  • Katrangan file



    Paling apik iki add-on diwenehake kanthi bebas dening Thomas Ruth, Airbus A330-200 kalebu karo model RR, GE lan PW. Kanggo FSX lan Prepar3D.
    Paket iki kalebu limang ati: Air France "lawas" lan "anyar", Air Transat, Aer Lingus lan Lufthansa kanthi swara beda sing disesuaikan kanggo mesin Rolls Royce, General Electric lan Pratt & Whitney. Kokpit virtual fungsional sing apik banget karo FMC lan GPWS. Uga: Alat ukur V-Speed ​​lan sistem manajemen lemah.

    Airbus A330 200 FSX P3D 1Airbus A330 200 FSX P3D 2Airbus A330 200 FSX P3D 3Airbus A330 200 FSX P3D 4Airbus A330 200 FSX P3D 5Airbus A330 200 FSX P3D 6Airbus A330 200 FSX P3D 7Airbus A330 200 FSX P3D 8Airbus A330 200 FSX P3D 9Airbus A330 200 FSX P3D 10Airbus A330 200 FSX P3D 11Airbus A330 200 FSX P3D 12Airbus A330 200 FSX P3D 13Airbus A330 200 FSX P3D 14Airbus A330 200 FSX P3D 15Airbus A330 200 FSX P3D 16Airbus A330 200 FSX P3D 17Airbus A330 200 FSX P3D 18
  • Owah-owahan



    Updated on 10 / 09 / 2018 : Auto-Installer v10.5, saiki kompatibel karo Prepar3D v4 +, versi paket 2 dening Thomas Ruth, ati-ati anyar Air France lan Aer Lingus, nambah GPWS, nambah FMC, nambah sistem manajemen, nambah swara khusus kanggo mesin GE, RR lan PW, ditambahake ukuran V-Speed , ditambahake Panel Data Penerbangan, nambah tekstur anyar kanggo kokpit virtual. Nganyari anyar (2012) saka kokpit virtual dening Thomas Ruth.



    Ora ana changelog














  • Loading   MAJALAH ...













  • Loading   MAJALAH ...










INFORMASI FILE

HOT
  • versi2

  • Rating
    (47 Votes)
  • Size 88.8 MB

  • Downloads 71 447

  • digawe 27 Mei 2009

  • dianyari 2 Jun 2021

  • Commons Perangkat sing aman external

  • VC 3D Virtual Cockpit

  • format native FSX / P3D format

  • Auto-install Instalasi versi 10.5

  • Dhaptar kompatibilitas:

    Lockheed Martin Prepar3D v1 nganti v5 ➕ Microsoft Flight Simulator X: Edisi Uap eler Akurat Microsoft Flight X Akselerasi ➕ Microsoft Flight Simulator X SP2

  • Panganggité:
  • Thomas Ruth, repack dening Rikoooo

  • Ora ana virus sing dijamin
    ImunifyAV Premium

Yen seneng karo Rikoooo, sampeyan bisa uga menehi kontribusi ing sumbangan